|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι βέβαια....έναν χρονοδιακόπτη...τον βάζεις στην πρίζα....βάζεις στον χρονοδιακόπτη το φις από το φωτιστικό σου...προγραμματίζεις και είσαι έτοιμος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ εύκολος στη χρήση και μπορείς να βρείς αρκετά οικονομικούς. Κοίτα μόνο αν το ενυδερίο σου είναι στο δωμάτιο που κοιμάσαι να πάρεις έναν σχετικά αθόρυβο
|
||||
|
||||
![]()
dinos99 φθηνους,οικονομικους χρονοδιακοπτες ειχε το carrefur.
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή, μη πας απο κανένα ηλεκτρολογείο και πάρεις χρονοδιακόπτη που μπαίνει στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού. Όπως είπαν τα παιδιά, θα ζητήσεις χρονοδιακόπτη που μπαίνει στην πρίζα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ακόμη ποιο φθηνούς για όσους έχουν πρόσβαση το ΙΚΕΑ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή γιατί μερικοί κάνουν ένα εκνευριστικό θόρυβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδια περασα και μια βολτα απο το πρακτικερ και ειδα τι ακριβως ειναι αν και δεν πηρα γιατι μου φανηκαν καπως... οι συγκεκριμενοι(αν και δεν σκαμπαζω απο ηλεκτρολογικα!!!).
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια μου εφυγε ενα αγχος τωρα που το εψαξα ποιο σοβαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Που είδες το "κάπως"....είναι απλούστατοι στην χρήση
http://www.giako.gr/gr/images/products/112.jpg |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 15:17 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Χαραμάδας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-06-07 11:18 |
Φωτισμος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-05 19:57 |
φωτισμος. | kpanos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-06-05 15:16 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 10-09-04 14:23 |