|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα επηρεασει το πεχα σου σε τοσο τραγικο η επικινδυνο βαθμο....
το εξελ θα το κοψεις (αφου ειναι στην ουσια στο ιδιο πραγμα..) μη το φυτευεις με το γλαστρακι το φυτο...θα σαπισει.. μπορεις ανετα να δινεις το μειγμα σου ,χωρις κανενα προβλημα με τα ψαρακια σου,ετσι κι αλλιως ειναι πολυ μικρη η δοση του διοξειδιου,και σιγουρα καθολου σταθερη,αλλα εστω και οριακα(για τα λιτρα σου),νομιζω θα δεις βελτιωση στα φυτα σου,παραλληξλα βεβαια με το φως και τα λιπασματα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ χρησιμοποιω Co2 Diy στα ζωοτοκα μου. Έχω δει μεγάλες διαδορες στα φυτά μου. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι το ph μου πέφτει στο 7 από 7,4. Έιναι λίγο χαμηλό για ζωοτόκα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για CO2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-07 16:11 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |
ερωτηση για co2 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 12:00 |
Ερωτηση για diy co2 | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-08-06 09:12 |