|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα νιτρικα οσο στρωνει το φιλτρο αυξανονται, κι οταν στρωσει αυξανονται. Παντα αυξανονται.
Ποτε δεν μειωνονται εκτος αν κανεις αλλαγη νερου (ή αν εχεις παρα πολλα υγιη φυτα σχετικα γρηγορης αναπτυξης). |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι ακόμα, οι αλλαγές του νερού όπως φαίνεται θα είναι αρκετά συχνές, αυτό θα στρεσάρει τα ψάρια, καλό είναι να μην βαζεις το νερό αμέσως μέσα στο ενυδρείο, αλλά να το βαζεις σε δοχεία, εκει θα ριχνεις και το αντιχλωριακό και θα περιμένεις να πάρει το νερό την θερμοκρασία δωματίου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις μπόλι κ οποιαδήποτε πληροφορία στείλε μου πμ κ τα λεμε.
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα μου ειναι στα νιτρωδη ρε παιδια ειναι στο 5!!!σιγα σιγα δη΄λαδη θα πεσουν και θα ανεβουν τα νιτρικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω ότι προσπέρασες χωρίς προσοχή το σημαντικότερο μήνυμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέστα βρε dimitris21......!!!!!! Να δούμε πότε θα φιλοτιμηθεί να το δει!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και κατι αλλο ρε παιδια.εμφανιστηκε αλγη.να την καθαρισω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι είδους ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά καφέ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κατι πρασινες πιτσιλιες και μου ειπαν οτι ειναι αλγη.τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?
------------------------- ναι καφε πρως το χακι ειναι!!!τι ειναι? ------------------------- παιδια παντως ευχαριστω που ασχοληστε !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 11-09-07 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Η καφε αλγη ειναι συνηθες φαινομενο σε νεα ενυδρεια, θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει αν ολα ειναι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα φανταζομαι οτι ειναι συνηθες φαινομενο σε παλια ενυδρεια.εμενα ειναι 20 ημερων περιπου.μου ειπαν ακομα να ριχνω καθε μερα βακτηριδια επειδη εχω ανεβασμενο το no2
|
|
|||
|
|||
![]()
.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
ΚΟΡΑΛΙΑ & ΨΑΡΙΑ απο Intrnet | IVAN | Reefsafe | 11 | 03-03-07 21:27 |
Βοηθεια μετα το στωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 02-10-06 21:22 |