|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δισκοπάθεια ![]() Και άσχετος από λίμνες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 10-09-07 στις 20:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεβιδωσε τελειως τη βελονοειδη και καθαρισε την.. Ξεκινα τη ρυθμιση απο χαμηλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το εχω ψηλα!
Απο που καθοριζεται το ψηλα και το χαμηλα! Μερικοι φιλοι μου το τρεχουν στο 2. Ξεχασα να σας πω οτι ειναι τα papillion. Παω να το δω και επιστρεφω.
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι γράφουν οι οδηγίες και ετσι μου δουλεύουν χωρις πρόβλημα 4 σετ, και οπως ειδες δεν διαφώνησε και ο Σωτηρης
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα και τα δυο.
ειναι λιγο καλυτερα αλλα παλι υπαρχει ενα μικρο σκαλοπατι στη ρυθμιση. Γιαννη δεν εγραψα πριν για να διαφωνισω , απλα ειμαι νευριασμενος γιατι ειναι τα δευτερα μεσα σε 8 μηνες που μου κανουν νερα. Το ρυθμισα μια φυσαλιδα ανα δευτερολεπτο πριν 2 λεπτα και τωρα το βλεπω να βγαζει 4-5 ![]() ![]() ![]() ![]() ΗΜΑΡΤΟΝ!
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα ph controler για να ήσυχάσεις.Είχα το ίδιο πρόβλημα παλιά και είχα πάθει και 2 φορές δηλητηρίαση από co2 με τη 2η να χάσω όλα τα ψάρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κοντρολλερ.
Απλα το δυκολο ειναι να ρυθμισω ποσες φυσαλιδες θα βγαζει οταν ειναι ανοιχτη η ηλεκτροβανα του. Τωρα εχει πιασει Vtec και βγαζει 15!!
|
||||
|
||||
![]()
Μην το σκέφτεσαι απλά έχω tunze και papilon και ενα ο θεος ξερει τι ειναι και δεν ειχα ποτε πρόβλημα με αυτη τη ρύθμιση που την διάβασα στις οδηγίες της tunze
|
||||
|
||||
![]()
Ρυθμιζεις την πιεση ας πουμε στο 1 bar.
Περιμενεις 3 λεπτα να σταθεροποιηθει και μετα ρυθμιζεις την βελονοειδη αργά.. Ο ρυθμιστης πιεσης αυξανει πιεση αμεσα, ελλατωνει ομως αργά. Εχω απο τα ιδια πανω απο δυο χρονια χωρις ιδιαιτερα προβληματα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα είδη Bettas | Mariel | Bettas | 26 | 24-01-10 12:50 |
θα τα πάρω τα τεύχη...δεν θα τα πάρω.... | CASPER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 20-05-07 23:02 |
πηδανε απο το νερο τα γκαπυ; | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Ζωοτόκα | 2 | 18-04-07 14:20 |
Θα τα φάνε? | Nrgman | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-08-06 13:57 |
Πέφτουν τα λέπια απο τα χρυσόψαρα!!!! | morfi | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 10-11-05 15:05 |