|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bέβαια, είδα ΝΟ3 10 mg/l;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Ατώνη μας με τεστ σε στικ έγιναν οι μετρήσεις! Το αναφέρει ποιο πάνω η Χριστίνα!!!
Χριστίνα μας! Γιατί δεν δοκιμάζεις να δώσεις το ένα ψάρι? Π.Χ. Το χρυσόψαρο ή τον κιχλίδα? Για να κάνεις ενυδρείο ενός είδους!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ας προσεχουμε λιγο φιλε αντωνη...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο, γράψε λάθος! Βοηθήστε εσείς που ξέρετε μη της λέω και βλακείες!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι υπόλοιπες μετρήσεις μου είναι καλές?
Να χαρίσω ψάρι δεν παίζει! Κανένας γνωστός δεν έχει ενυδρείο. Το πολύ πολύ μόλις μπορέσω να πάρω ένα μικρό ενυδρείο ακόμα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σου προτεινα να πας το ενα απο τα 2 στο πετσοπ και να το αλλαξεις καποιο αλλο ψαρακι ειτε χρυσοψαρο ειτε κιχλιδα αυτη την στιγμη εχεις ενα ψαρι τροπικο ζεστου νερου και ενα κρυου νερου(χρυσοψαρο) διαλεξε τι απο τα δυο θελεις να εχεις καλη επιτυχια και κανε υπομονη μην κανεις τα ιδια λαθη που καναμε πολλοι απο εδω μεσα(ενας απο αυτους και εγω)
|
|
||||
|
||||
![]()
Χριστινα γνωριζεις οτι η ζωη του Χρυσοψαρου μειωνεται κατα πολυ λογω της υψηλης θερμοκρασιας?Επεισης να προτημας τεστ υγρης μορφης και οχι στικακια γιατι ειναι αναξιοπιστα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έκανα βλακεία!!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 11 | 28-04-07 14:40 |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |
Μετρήσεις | npap | Malawi | 11 | 20-12-04 00:33 |