|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
-Έχω κολλήσει και κάπου αλλού! Στα μαγαζιά με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό της περιοχής μου όταν ζητώ στεγανά ακροφύσια με κοιτούν σαν εξωγήινο! Μόνο σε ένα μαγαζί μου είπαν πως θα το ψάξουν.
-Επίσης το ενυδρείο είναι στο σαλόνι και είναι αδύνατο να το συνδέσω στη βρύση ούτε να κάνω σύστημα αποχέτευσης. - Απο την κατασκευή του το ενυδρείο έχει ενσωματωμένο στο εσωτερικό του ένα μαύρο κουτί για τα υλικά φιλτραρίσματος, το θερμαντικό σώμα και την αντλία που κυκλοφορεί το νερό. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.kafkas.gr/main/ |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει και το internet, και επισης η arcadia....
Για το ενυδρειο στο σαλονι, το συστημα αναπληρωσης θα το βαλεις μονο οταν λειπεις..... Σωληνακι ποτισματος για γλαστρες θα βαλεις.. Λιγο μακρυ και εισαι οκ... Αλλιος βαρελακι για ελιες διπλα οσο λειπεις. Το ενυδρειο το ξερουμε.. Περνει δευτερη λαμπα μεσα στην πλαφονιερα ανετα (και 3η και 4η εκτος..) Οσο για το μαυρο κουτι του φιλτρου.... Αμα το βγαλεις κερδιζεις χωρο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά είστε θεοί !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια Tunze | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-06-07 08:19 |
Ανεμιστηράκια στο καπάκι | AXEL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 17-06-07 17:32 |
Μπορώ να έχω αποτέλεσμα;;; | MiziGr | Bettas | 17 | 14-01-07 06:12 |
απορια για ανεμιστηράκια | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-07-06 14:19 |
Θερμοστάτης για ανεμιστηράκια. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 21-06-06 10:28 |