|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aς καταθέσω και εγώ την γνώμη μου...:
1. Η χρήση τύρφης σε τόσα λίτρα μπορεί να επιτευχθεί με 2 τρόπους: α. ξεχωριστό βαρέλι οπου θα γίνεται η όλη "προετοιμασία" με τύρφη και την επικείμενη αλλαγή νερού β. με εσωτερικό φίλτρο στο οποίο θα τοποθετήσουμε 3-4 "διχτάκια" με τύρφη και τα οποία θα αλλάζουμε με τη σειρά κάθε τόσο με σειρά παλαιότητας. Εγώ θα το προτιμούσα σαν πιο "φυσική" λύση και πιο εύκολη σε σύγκριση με την Α/Ο με την οποία πετάς και ΠΟΛΥ νερό αν πρόκειται για τόσα λίτρα... 2. για τις UV έχουν γραφτεί διάφορα... εγώ είμαι κατά... ψάξ'το λίγο... 3. σε 400 καθαρά, μπορείς να βάλει και 2 ζευγάρια Agassizi με 6-8 μεγαλόσωμα corydoras... ενδεχομένως να μπορείς να βάλεις και 2 αρσ + 5-6 θυλ cacatuoides, αλλά αυτό εξαρτάται απο τις διαστάσεις του ενυδρείου σου για να πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά...
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικη μπορει.. Ευκολη??? ΟΕΟ? Οσο για το "πεταγμα" του νερου, ευτυχως ειναι απο τα ευκολα και αυτοματα ανακυκλωσιμα υλικά....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οποίο τείνει να μας λείψει sir!!
Αλλά και πάλι δίσκοι χωρίς Α.Ο. είναι μια δύσκολη άσκηση!
|
||||
|
||||
![]()
Αν σκεφτεις τι ποσοτητες ποσιμου νερου ξοδευονται για να ποτιζουμε γκαζον σε παρτερια η οσμωση ειναι πταισμα.
Και το νερο στο καζανακι σπαταλη ειναι... any ideas? (και οχι, το γκαζον σε παρτερια στην ελλαδα καλοκαιριατικα ΔΕΝ ειναι φυσικο..) |
|
||||
|
||||
![]()
Αμέ!! Μαζεύεις τα απόνερα της όσμωσης και τα χρησιμοποιείς!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και δώρο κήλη δίσκου
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | red rubin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 10-08-04 23:39 |
Ενυδρειο με αμμο.Καινουργιες ΦΩΤΟ.Νεο decor ,νεες πετρες! | theodoroe | Malawi | 10 | 18-05-04 00:15 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |