|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου το μεγαλύτερο φταιξιμο δεν το εχεις εσυ αλλα αυτος που στα εδωσε...Και σου ξαναλεω μην απελπιζεσαι για μια κακη αρχη που εκανες και που ολοι εχουμε κανει...Με την προιποθεση οτι θα αντεξεις να αποχωρηστεις τα περισσοτερα ψαρακια σου,με διαβασμα και μερακι θα αποκτήσεις ενα πολύ ομορφο ενυδρειο...Ποσα λιτρα ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα μαγαζια δεν φτιαχνουν τα ενυδρεια μας.. Εμεις τα φτιαχνουμε.. (και πολλες φορες επιμενουμε κιολλας...) Περαν αυτου ομως, λογικο ειναι η αγνοια να οδηγει σε λαθη. Το βασικοτερο ειναι να ενδιαφερθεις για να τα διορθωσεις, τα υπολοιπα ειναι ευκολα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε fotislab αν δεις τωρα το ποστ που εκανες θα δεις οτι 13 ατομα μεσα απο το gab προσπαθουν να σε βοηθησουν απλα θελει διαβασμα οπως σου ειπαν και υπομονη καθε μερα θα μαθαινεις και κατι καινουργιο υπομονη λοιπον και ολα θα πανε καλα
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου!!! | shilvershark | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-06-06 18:16 |
το ενυδρειο μου | Vasilis | Reef | 9 | 20-05-06 09:23 |