|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ψευτικα φυτα ελλεγα να βαλω αληθινα αργοτερα αλλα κανεις δε μου ειπε πως χρειαζεται υποστρωμα.το φως το ανοιγω 8 με 10 ωρες τη μερα.δε το βλεπει ηλιος ποτε.αυριο ελεγα να παρω υγρα τεστ ph1nh3,nh4,n02,no3 τι λετε αυτα φτανουν?πως λειτουργουν αυτα θα περασω καιρο?γιατι ειναι και λιγο ακριβα!!!και ναι βαζω αντιχλωριο και μετα απο 2 ωρες βακτηρια και μου ειπαν να το συνεχισω αυτο με τα βακτηρια για 15 μερες.
------------------------- σας ευχαριστω για την βοηθεια ειναι πολυ σημαντικη.θα σας ενημερωνω καθημερινα.στ ιδιο ποστ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 09-09-07 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεσαι αναγκαστικά υπόστρωμα για να διατηρήσεις αληθινά φυτά στο ενυδρείο σου.
Πολύ καλά θα κάνεις που θα αγοράσεις υγρά τεστ. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ αυριο θα κανω τα τεστ θα ανακινωσω τις τιμες και βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδωσες τον αστακο και πήρες guppy?
|
|
||||
|
||||
![]()
εδωσα τον αστακο στον ξαδερφο μου τον εβαλε μονο του. τα guppy τα ειχα απλα ξεχασα να τα αναφερω χτες.
------------------------- λοιπον εκανα τα υγρα τεστ σημερα και εχω ph8 no2 1,6 nh3-nh4 0 no3 δε βρηκα.τωρα τιι κανω?πωσ ριχνω το ph kai το no3? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 10-09-07 στις 16:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πρωτα κανε ενα τεστ το νερο της βρυσης σου να δεις τη ph εχει και τη NO3 το ph πεφτει με CO2 τα νιρτικα πεφτουν με τον καιρο αφου στρωση η βιολογια του φιλτρου σου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
ΚΟΡΑΛΙΑ & ΨΑΡΙΑ απο Intrnet | IVAN | Reefsafe | 11 | 03-03-07 21:27 |
Βοηθεια μετα το στωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 02-10-06 21:22 |