|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλιστα μερικοί πιο έξυπνοι άρχισαν να βλέπουν την κοινή IP διεύθυνση στα accounτs μου και τα έκλειναν. Οπότα άρχισα να χρησιμοποιώ proxy (τα φοιτητικά μου χρόνια μου θυμήσανε!) και τσιμπάνε μια χαρά... Λογαριασμούς έχουν, απο αξιόλογα posts όμως... αλλουνού παπά ευαγγέλιο.... ![]() Δεν λέω έχει δουλειά το όλο θέμα, νέο email κάθε φορά, επιβεβαίωση, κλικ τουτο, κλικ τ'άλλο, αλλά έχει και ένα μεγάλο θετικό να ανοίγεις πολλούς λογαριασμούς (με διαφορετικές ημ/νίες γέννησης, ονόματα, πόλη, κλπ κλπ) σε φόρα. Κάθε μέρα είναι γιορτή... τα γενέθλια μου ![]() ![]() ![]() ΥΓ... έχω αρκετό χρόνο στα χέρια μου τελικά ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Ιωαννη κοπρε...
![]() μαυρο στο μαυρογιαλουρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κυρ θοδωρε..??? ολα καλα...??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η πολυφωνία είναι δημοκρατία! Σωστό
Όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει! Σωστό κι αυτό. Το GAB είναι ένα αξιόλογο forum με κύριο αντικείμενο το χόμπι του ενυδρείου. Υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα forums με το ίδιο αντικείμενο αλλά εξειδικευμένο σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα όπως σε χρυσόψαρα ή σε θαλάσσια οικοσυστήματα. Αυτά κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να υποστηρίζονται από το Σύλλογο μας κι αυτά με τη σειρά τους να συνεργάζονται με το Σύλλογο και να τον αναγνωρίζουν. Έτσι το όλο πράγμα αποκτά κύρος. Το χόμπι βγαίνει κερδισμένο. Τα forums χωρίς κανόνες κι έλεγχο, χωρίς moderators που κατέχουν το αντικείμενο έχοντας παράλληλα μεγάλη πείρα σε αυτό είναι καταδικασμένα να σβήσουν. Συμφωνώ ότι είναι ατυχές να ζητείται εγγραφή από την αρχή σε κάποιο forum. Όχι στα παπαγαλόψαρα Όχι στα παπαγαλάκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαντάς Μαντάαααααας
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα αρχη | ggeos | Malawi | 8 | 13-08-07 14:57 |
Εγγραφη στο συλλογο | Θεοδωρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-07-07 20:21 |
καλησπερα σε ολους για πρωτη φορα. | kosmidis | Reef | 16 | 10-02-07 16:29 |
γη και υδωρ νεα διευθυνση | Takis | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 04-12-06 01:59 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |