|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μαρέσει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλή δουλειά!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αφου τα ψαρια μας ειναι ομορφα απο μονα τους,δεν χρειαζονται πολλα πολλα.. ![]() ![]() φιλε redshark σε ευχαριστω..
|
||||
|
||||
![]()
αρα πολυ καλό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο αποτέλεσμα! Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά πιστεύω πως με μερικές βαλισνέριες ακόμα θα έδειχνε ακόμα καλύτερο
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα μου άρεσε φίλε Γιάννη.θα δοκίμαζα στην θέση σου και λίγο πράσινο καμιά ανούμπια καμιά βαλισνερια.ξέρω ότι δεν πάνε τα φυτά απλά προτείνω κάτι που ίσως να του δώσει λίγο χρώμα και να αλλάξει λίγο την μονοτονία τις πέτρας.
πολύ καλή προσπάθεια άντε και εύχομαι γρήγορα γέννες πολλές ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ευχαριστω για τα σχολια σας φιλοι μου..
μια μεγαλη valisneria θα μπει σιγουρα μπροστα απο τους σωληνες..και μετα βλεπουμε..γενικα δεν ειμαι υπερ των πολλων φυτων σε αφρικανικο ενυδρειο..βλεποντας και κανοντας ομως.. ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Mbuna Malawi Cichlids | Nightfall | Malawi | 28 | 04-09-07 21:14 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |
100 new PHOTOS - Malawi cichlids (Haps & Mbuna) | iliovas | Malawi | 0 | 02-11-06 10:23 |