|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο κει και περα ο καθενας κρινει και κρινεται... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"...δεν εχουν το στοιχειωδες φιλοτιμο να πουν το ονομα τους και να φυγουν απο εδω...." Δηλαδή εδώ και μόνο εδώ.Αυτό μου φαίνεται λίγο μάντρωμα.Δεν μπορώ να είμαι και εδώ κι εκεί ,χωρίς να μου βάζουν "ταμπελίτσες" ?
|
||||
|
||||
![]()
Οπως το παρεις...
Παντως το να εχει κανεις το θαρρος της γνωμης του και να στεκεται πισω απο τις αποφασεις του ειναι καλό. Το να κρυβεται δινει λαβες για σχολια. Υ.Γ. Επειδη δεν εχω χρονο να παρακολουθω τα παντα, δηλωνω οτι δεν εχω καταλαβει σε ποιον αναφερομαστε... (καλυτερα ισως ετσι..) |
|
||||
|
||||
![]()
Για να εξηγηθω:
Δεν κρινω το οτι οποιος θελει φτιαχνει και ενα φορουμ. Δικαιωμα του. Δεν κρινω τις γνωσεις τους γιατι καποιοι εχουν γνωσεις και καποιοι απλα παιζουν με το «Ας κανω και εγω ενα φορουμ αφου ειναι απλο» Αυτο που κρινω ειναι οτι βλεπω ενα νεο φορουμ, θελω να ριξω μια ματια και δεν μπορω, παρα μονο αν κανω εγγραφη. Δεν ειναι αυτο εκβιαστικο? Θελω να γραφτω σε ενα φορουμ γιατι μου αρεσει και οχι γιατι αν δεν γραφτω δεν θα μπορω να το δω. Αν γραφτω σε ολα αναγκαστικα, δεν θα κοιταζω κανενα, αφου δεν μπορω ολη την ημερα να ασχολουμαι με αυτο. Εκει σταματαω... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πω και εγω την αποψη μου, γιατι ως γνωστον ολοι εχουν απο μια...
Ναι και εμενα με εκνευριζουν τα διαφορα νεα φορουμ που ξεφυτρωνουν, και φυσικα δεν γραφομαι σε κανενα, οχι γιατι τα σνομπαρω, αλλα επειδη πιστευω οτι δεν εχω να παρω κατι καινουριο απο αυτα, αλλα και επειδη δε μου αρεσει να μπαινω σε 5 διαφορετικα φορα και να διαβαζω τα ιδια πραγματα. Το εκνευριστικο λοιπον για μενα ειναι ακριβως αυτο, οτι κανεις δεν προσπαθει να φτιαξει κατι καινουριο, αλλα ολοι προσπαθουν να αντιγραψουν τον πρωτο διαδαξα, καλως ή κακως, το GAB. Θα σεβομουν αφανταστα μια προσπαθεια να κανουν κατι καινουριο και εξειδικευμενο, δεν με εκνευριζει καθολου ας πουμε η παρουσια του goldfish.gr ή του marineaquarium.gr . Και συμφωνω με εκεινον που ειπε οτι καθε χρηστης, που συμμετειχε 6 μηνες ή 1 χρονο στο gab θεωρει οτι μπορει να φτιαξει ενα καινουριο καλυτερο, για το καλο του χομπι. Λυπαμαι αλλα η συσπειρωση ειναι η καλυτερη ενδυναμωση για το χομπι, για τη συγκεκριμενη περιοδο που διανυει ο Πανελληνιος Συλλογος Φιλων Ενυδρειου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα αρχη | ggeos | Malawi | 8 | 13-08-07 14:57 |
Εγγραφη στο συλλογο | Θεοδωρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-07-07 20:21 |
καλησπερα σε ολους για πρωτη φορα. | kosmidis | Reef | 16 | 10-02-07 16:29 |
γη και υδωρ νεα διευθυνση | Takis | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 04-12-06 01:59 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |