|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο είναι. Μάλλον δε μπορείς να κρύψεις περισσότερο τον πράσινο σωλήνα ε; Ελπίζω απο μακρυά να μή πολυφαίνονται τα ανεμιστηράκια και τα φίς πολύ, δέ μπορώ να καταλάβω απο τη φωτό αν φαίνονται. Και τα ψάρια βέβαια καταπληκτικά!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο πίσω μέρος έχεις βάλει κάποιον κυκλοφοριτή?
|
|
||||
|
||||
![]()
αρχικα σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια..
περναω στις διευκρινησεις.. φιλε AXEL,το μονο φυτο που ειναι στο προγραμμα να μπει,ειναι μια μεγαλη valiisneria στη θεση της ηδη υπαρχουσας η οποια θα καλυψει τους πρασινους σωληνες για αισθητικους λογους..απο την αρχη ηθελα να μην βαλω πολλα φυτα για να ταιριαζει πιο πολυ στο βιοτοπο των ψαριων..ναι καλα ειδες..υπαρχει ενας κυκλοφορητης που δεν αφηνει ακαθαρσιες να κατσουν στα δυσκολα για σκουπα μερη (απο πισω) και ετσι ολα ειναι καθαρα.. φιλε antonis,τα ανεμηστηρακια ειναι στερεωμενα πανω σε μια πλαστικη διαφανη βαση η οποια ειναι τοποθετημενη πανω απο το πισω ανοικτο καπακι του ενυδρειου..την εχω προσαρμοσει ετσι,διοτι τον χειμωνα θελω να την αφαιρω καθως τα ανεμηστηρακια δεν χρειαζονται..νομιζω πως δεν φαινεται πολυ..οσο φαινεται ο eliwell πανω στο καπακι φαινονται και τα υπολοιπα..αλλα ειναι στο πισω μερος οποτε πρεπει να πλησιασεις πολυ για να τα δεις εκει πισω..παντως το θεωρω πιο πρακτικο απο το να κοβεις καπακια να περνας καλωδια κτλ.. ελπιζω να απαντησα σε ολα.. φιλικα,Γιαννης
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο το ενυδρειο σου . Μπραβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο αν και δεν ξέρω από κιχλίδες μου άρεσε πάρα πολύ το ενυδρείο σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο πραγματικα πες μας λιγο για την πετρα αυτη ειναι αυτη η πρασινη που τριβει παρα πολυ ετσι?<δεν θυμαμαι το ονομα της>δεν την ειχα δει μεχρι τωρα σε ενυδρειο αλλα τελικα δειχνει πολυ ωραια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο. παρα πολυ ωραιο. Αντε και στων υπολοιπων μας τα καλυτερα
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε Γιάννη! Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η πετρα αυτη φιλε μου ονομαζεται SpongeStone (απο ερμη) και ειναι αυτη που θριματιζεται ευκολα αν την τριψεις..στην αρχη δεν φαινεται τοσο φυσικη,αλλα μολις πιασει αλγη ειναι το κατι αλλο.. ------------------------- Παράθεση:
για τη valisneria το ξερω αλλα θα κρυψει αρκετα..και οσο την αφησουν τα αγριμια μου.. ![]() οσο για το μεταφερομενο panel νομιζω ειναι πολυ βολικο και ευκολο.. ισως ανεβασω και φωτο πιο αναλυτικα αν θελει καποιος.. spookie,Andros,s-vitzi σας ευχαριστω πολυ.. καλη συνεχεια και οτι καλυτερο σε ολους.. ------------------------- Παράθεση:
με το καλο το καινουργιο..και αν χρειαστεις τιποτα,διπλα ειμαστε.. ![]() καλη συνεχεια
![]() ![]() ![]() Κιχλίδες για Πάντα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis-malawi : 05-09-07 στις 20:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μαρέσει! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Mbuna Malawi Cichlids | Nightfall | Malawi | 28 | 04-09-07 21:14 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |
100 new PHOTOS - Malawi cichlids (Haps & Mbuna) | iliovas | Malawi | 0 | 02-11-06 10:23 |