|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κε Τακη,πριν 9 μηνες,ξεκινωντας(μετα απο 10 χρονια ξανα)την ενασχοληση μου με το ΕΝΥΔΡΕΙΟ,ψαχνοντας στο google(απεγνωσμενα?) για καποια πληροφορια βρηκα αυτο το site:
http://www.tsamisaquarium.gr/eisagogi.htm Αφου διαβασα,διαβασα,διαβασα...καπου ειδα και αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/ Αφου διαβασα,διαβασα,διαβασα... -εστησα ενα ενυδρειο -ειδα στην πραξη,τα γραφομενα των πιο εμπειρων χομπιστων -ειδα (ημιτελες) το θαυμα της φυσης στο σαλονι μου (ας οψεται το sae)http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16532 -γνωρισα αξιολογους ανθρωπους -γλυτωσα χρημα -γλυτωσα χρονο -γλυτωσα κοπο Ελπιζω ολοι αυτοι που ψαχνουν το ιδιο,να σταθουν τοσο τυχεροι οσο σταθηκα κι εγω... Να βρουν καπου την υπεραξια της ΓΝΩΣΗΣ,(χωρις ιχνη σνομπισμου και ελιτιστικης συμπεριφορας και διαθεσης),και να απολαυσουν αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΟΜΠΥ
|
||||
|
||||
![]()
ένας εύκολος τρόπος να μαζεύουν emails για spam λίστες ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτό έχω ένα email που δίνω σε όποιο σιτε χρειάζεται εγγραφή....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος και το GAB ζητούσε mail για εγγραφή και επιβεβαίωση.Σου ήρθαν spam
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το επιβεβαιωτικο mail εγγραφης ειναι τελειως απαραιτητο.Καθημερινα εγγραφονται διαφοροι spammers με σκοπο να κανουν post spam threads...
Το να εχει κανεις ενα mail που να το βαζει οπου ναναι, δεν ειναι ακριβως κακη ιδεα, ΑΛΛΑ απο την αλλη αμα δεν διαβαζουμε αυτα τα μαιλ, ολο κατι χανουμε.... Ομως αυτο μονο εαν θελουμε να ποσταρουμε. Οταν προκειται για απλη αναγνωση περιεχομενου τοτε δεν θα επρεπε να απαιτειται απο κανενα forum, εκτος απο συγκεκριμενες λιγες κατηγοριες members only.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θελω να γραφτω, θα δωσω το μειλ μου. Κανενα προβλημα. Αλλα για να γραφτω σε ενα φορουμ πρεπει να ξερω αν αξιζει τον κοπο. Δεν θα πρεπει να γραφτω πρωτα υποχρεωτικα και μετα να διαπιστωσω αν μου αρεσει.... Ειναι λιγο αναποδο χωρις νοημα, περα απο την ταση να γραφουμε πολλα μελη για να γινεται ντορος.... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω και τα πολλα πρωτα μελη που στηριξαν το GAB απο την ιδρυση του, εχουμε την ικανοποιηση να μπορουμε να λεμε οτι το GAB απο την πρωτη στιγμη μεχρι σημερα, εχει ολες του τις ενυδρειακες ενοτητες ανοιχτες για τον καθενα και οποιοσδηποτε ΜΗ εγγεγραμμενος μπορει να παρει την πληροφορια. Εχουμε την ικανοποιηση να εχουμε φτιαξει το GAB πριν 7 χρονια (χωρις αλλο φορουμ ελληνικο), και να εχουμε μαζεψει τα μελη μας σιγα σιγα χωρις να μπαινουμε σε κανενα αλλο φορουμ και να ειδοποιουμε με ΠΜ "ελα κι απο δω θειο". Εχουμε πραγματικο αριθμο μελων και ενεργων χρηστων και σβυνουμε κατα καιρους τους μη ενεργοποιημενους λογαριασμους και παλιους λογαριασμους με 0 ποστ. Και απο την αρχη (και πριν τις συγκεντρωσεις του συλλογου ακομα) ειμασταν επωνυμοι - ο καθενας ξερει ποιος εχει το φορουμ, και ποιοι ειναι αυτοι τουλαχιστον που διαχειριζονται τα πραγματα εδω μεσα.
Δεν θα ταλεγα αυτα, αλλά πραγματικα εχω βαρεθει την "ευκολη" δουλια που κανουν μερικοι, να ανοιγουν ασυνειδητα ενα φορουμ "για το καλο του χομπι" μονο και μονο επειδη η τεχνολογια τους το επιτρεπει, να ειναι οι περισσοτεροι ανωνυμοι, με (στην καλυτερη περιπτωση) ελλειπεις γνωσεις για το αντικειμενο (εχω "πιασει" μελος αλλου φορουμ να διαβαζει θεμα εδω για να απαντησει μετα σε παρομοιο θεμα εκει), και να εχουν "απαγορευμενες κατηγοριες" στα ενυδρειακα για να αναγκασουν οποιον θελει να ριξει μια ματια να εγγραφει και ετσι να πληθαινουν τα μελη. Εχω βαρεθει επισης τους πικραμενους που ανοιγουν άλλα φορουμ και δεν εχουν το στοιχειωδες φιλοτιμο να πουν το ονομα τους και να φυγουν απο εδω. Προτιμω χιλιες φορες να με λενε φασιστα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα αρχη | ggeos | Malawi | 8 | 13-08-07 14:57 |
Εγγραφη στο συλλογο | Θεοδωρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-07-07 20:21 |
καλησπερα σε ολους για πρωτη φορα. | kosmidis | Reef | 16 | 10-02-07 16:29 |
γη και υδωρ νεα διευθυνση | Takis | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 04-12-06 01:59 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |