|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαζω νερο αντίστροφης όσμωσης από τις βρυσες του δημου που παίρνεις νερο με καρτα (€ 4,00 τα 160 λιτρα). Με βολευει μια από αυτές γιατι είναι κοντα στο σπιτι μου. Το κακο όμως είναι ότι είναι συχνα χαλασμενη.
Γιατι σε παραξενεψε???? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ο δήμος βρύσες που τρέχουν νερό από Α/Ο ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναιιιιιι! Με PH: 7,5 KG: 7 GK:7.
Τωρα για ειμαι ειλικρινής οι συγκεκριμενες μετρησεις είναι με στικακια. Υγρα τεστ εχω πρως το παρων μονο για νιτικα και αμμωνια. |
|
||||
|
||||
![]()
Δημοτικη Α/Ο ?
Και με τετοιες τιμες μονο νερο απο ΑΟ δεν ειναι.. Οποτε? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον κατι μου διαφευγει….. τι εννοείτε πιο πανω? Από το σχετικο link που δοθηκε να υποθεσω ότι άλλο είναι η Α.Ο. και άλλο η αποσκλήρυνση? Οσο για την Α.Ο. τι τιμες νερου δίνει?
------------------------- Το PH που δινω πιο πανω είναι λαθος. 7 και όχι 7,5. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 02-09-07 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το λινκ που δίνεις george απαντά σε κάποια ερωτήματα! Το πολύ σκληρό νερό που έχουν στην Κέρκυρα το κάνουν λίγο πιο μαλακό!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι νερο απο ΑΟ αναμιγμενο με νερο δικτυου, μπορει να ειναι απλα καποιο φιλτρο που κραταει καποια αλατα και μαλακωνει το νερο..
Το νερο της ΑΟ εχει GH=0 KH=0 TDS=3-7 ppm και αδιαφορο PH.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 03-09-07 στις 14:02 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
''φιλτρο νερου βρυσης'' | Steve | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-08-07 14:26 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |
Ποσοτητα Ca στο νερο βρυσης | annivas2000 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 02-03-05 10:50 |