|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, δε θα βρούμε άκρη πιστεύω...Έκανα μετρήσεις σε απιονισμένο:
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ: ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ: εώς 40 0 0-0,5 0 150-300 0 120-180 40 6,8-7,2 6,8-6,9 Βγάζουμε τίποτα; |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω στην συσκευασία του προϊόντος σου λογικά έχει μια ηλεκτρονική διεύθυνση! Μπορείς να μας την δώσεις μπας και βρούμε τις οδηγίες και βγάλουμε άκρη?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι η www.tropical.com.pl, την ψάξαμε χθές, αλλά μην πάς και σύ άδικα.. Το σίγουρο απ'ότι βλέπω, έστω συγκριτικά και με το απιονισμένο είναι αυτό που λέγαμε εξ αρχής, ότι τα νιτρικά είναι πολύυυ ψηλά! Οπότε θα κάνω μιά αλλαγή να πέσουν τα νιτρικά και θα ξαναμετρήσω αργότερα, πιστεύω να συνέλθει..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν βλέπεις στο αποιονισμένο τιμές ΝΟ3 40-0 τότε μάλον τα τεστ λένε ότι θέλουν.
Edit: Ή το αποιονισμένο είναι νεράκι της βρύσης ![]() Επίσης δυστυχώς δεν βρήκα καν το προϊόν στο site της εταιρείας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από χθες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, επανέρχομαι (με το ίδιο τέστ πάντα). Έκανα αλλαγή 50% και έχω:
ΝΟ3: 60 (είχα 120, το φυσιολογικό στη συσκευασία λέει ώς 40,θα κάνω ακόμα μιά αλλαγή σε 4-5 ημέρες να πάει στα φυσιολογικά-άν και αν δεν κάνω λάθος θα πέσει λόγω των φυτών, ισχύει; ) ΝΟ2: 0 (όσο γράφει ότι είναι το φυσιολογικό) GH: 280 (γράφει απο 150-300) kh: 120 (γράφει απο 120-180) pH: 7,1 ΑΜΩΝΙΑ: 0 Τι να κάνω, μένω με αυτά προς το παρόν... ![]() Να βάλω να δείτε και πώς είναι αυτά που γράφει η συσκευασία: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη _antonis_ : 02-09-07 στις 19:00 Αιτία: Φωτογραφίες |
|
||||
|
||||
![]()
Επομένως αν δεχθούμε τα τεστ έχεις
ΝΟ3= ? Το 60 που το βρήκες? ΝΟ2= 0 οκ! GH = 280 (επίσης το τεστ δεν έχει την βαθμίδα αλλά τεσπα) κοντά στο 17 dkh άρα νερό σκληρό ΚΗ = 120 άρα 7 ΡΗ = 7,1 ( ή 7,2 σύμφωνα με την κλίμακα)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |