|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι δεν μου κάθετε καλά! Με τι μάρκα τεστ μετράς? Είναι υγρά?
|
||||
|
||||
![]()
Όχι βέβεια! Μόνο η αμμωνία είναι υγρό(waterlife). Τα άλλα είναι το 5 σε 1 (tropical-ότι μου στείλανε δηλαδή-δεν έχει πετ σόπ εδώ...). ¶π' αυτά που γράφει στη συσκευασία, όλα φαίνονται φυσιολογικά, εκτός τα νιτρικά, γι'αυτό λέω για τα νιτρικά κιόλας. Έτσι κι αλλιώς παιδιά δεν έχω την επιλογή να πάρω υγρά τέστ τώρα (μόνο αν πάω κάνα ταξίδι), οπότε ας βολευτούμε με αυτά...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αδυνατώ να σε βοηθήσω αν κάνεις όμως μια μέτρηση σε αποιονισμένο νερό θα δούμε τί παίζει! Πιστεύω οτι χάνουν τα τεστ πολύ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |