|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήνυμα ελήφθη ΟΚ.
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο των αλαγων πως θα το στελνεις τελικα?
και ποσο κοστισε η δεξαμενη? κατα τα αλλα φοβερο το τανκ!!! στο μελλον θα σε χρειαστω ![]() ![]() υ.γ. τον πυργο υπερχειλισης ποσο υψος σκεφτεσαι να τον κανεις?και τι σωληνες θα χρεισιμοποιησεις για το durso? ποσες ιντσες και θα ειναi και αυτα DIY?η ετοιμα απο εδωhttp://www.dursostandpipes.com/??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για το νερο τωνα αλλαγων θα παρω καμια Resun αντλια κινεζικη.Ειναι αρκετα δυνατες.Τον πυργο υπερχειλησης θα τον κανω 55 ποντους.5 ποντους κατω απο την επιφανεια του πανω τζαμιου.Οσο για τους durso θα τους φτιαξω σημερα και θα ανεβασω και φωτο.Στο μελλον οτι θες εδω ειμαι...παντα διαθεσιμος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΧΜΜ στα 75 την βρηκα εγω αλλα επειδη εχω ενα βαρελι 100λιτρα λεω να δοκιμασω με αυτο και αν μου κανει το κραταω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.storablefoods.com/catalog/index.cgi?current_cat=Full%20Catalog::69_Food%20St orage%20Container%20Products&action=show_prod&prod _id=i_FS055&cat_id=69_Food%20Storage%20Container%2 0Products&session_id=HDGbn950128650 |
|
||||
|
||||
![]()
20 ευρω 220 λιτρα? Που?
Παντως τα τετραγωνα δοχεια ειναι πιο βολικα σε πιο μεγαλα. Ταιριαζουν στις γωνιες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πουλανε εδω σε ενα εργοστασιο στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονικης.Ειναι εργοστασιο βαρελοποιιας.Εχουμε παρει για τα σταφυλια που κανουμε μουστο στο χωριο... ------------------------- Το update συνεχιζεται. Πηγα σημερα στον τζαμα και μου ειχε ετοιμασει τα τζαμια μονο για το μικρο σαμπ(60Χ30Χ30) του ενυδρειου του πεθερου μου.Ετσι κολληθηκε αυτο σημερα. Επισης εγινε αποπειρα να στηθει ο σωληνας durso αλλα αγορασα λαθος διατομη σωληνα και δεν χωραγε στις μουφες ![]() Απο Δευτερα πιστευω να ειναι ετοιμα τα τζαμια για το δικο μου σαμπ(80Χ40Χ40) και να παρω και σωστη σωληνα για την υπερχειληση! Παρακατω φωτο απο το μικρο σαμπ 54 λιτρων.Αποτελειται απο 5 διαμερισματα και εχει γινει και τρυπα υπερχειλησης σε περιπτωση πλημυρας! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nik25 : 01-09-07 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Καπακι | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-08-06 08:50 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |
Aqua Medic Riff 500 | niar71 | Φίλτρανση | 2 | 20-11-05 23:26 |
Στρώσιμο 50 λιτρου | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 05-04-04 23:04 |
Filtration schematic for my 500 lt planted aquarium | pavlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-06-03 12:17 |