|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανείς αν τίθεται θέμα υβριδισμού μεταξύ Iodotropheus Sperengae και Pseudotropheus Acei ?
|
|||
|
|||
![]()
Μεταξυ των συγκεκριμενων δυσκολα (πχ αν σου ξεμεινει ενας αρσενικος ενος ειδους και ενα θηλυκο του αλλου)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πω ότι όλα τα είδη που δεν έχουν δυμορφοσμό είναι σχεδόν αδύνατον να τα ξεχωρίσεις μέχρι κάποια ηλικία, μάλλον, μέχρι κάποιο μέγεθος.
Για τον υβδριδισμό, δεν βάζω για κανένα ψάρι το χέρι μου στη φωτιά αλλά ανόμοια ψάρια, ΣΠΑΝΙΑ υβριδίζουν. Η μόνο εξαίρεση είναι τα zebra (σχεδόν όλα τα είδη) που τα έχω ικανά να ζευγαρώσουν με την σιλικόνη, με το φίλτρο, με κανα πλαστικό φυτό, με πλεκόστομους και πάει λέγοντας.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτεινόμενος αριθμός ψαριών (από τα 2 προαναφερθέντα είδη) για ενυδρείο 330 λίτρα;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Υπενθύμιση!
|
||||
|
||||
![]()
Αν προσέξεις τις πέτρες σου να έχουν κρυψώνες/φωλιές, μπορείς να βάλεις 2 μαγάλα χαρέμια...
1/2Μ+6F και άλλο ένα τέτοιο χαρέμι από το άλλο είδος.... Σύνολο 15-16 ψαράκια που θα κολυμπάνε όλη μέρα! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι τέλειο αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το αν θα καταφέρω να ξεχωρίσω αρσενικά και θηλυκά!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με κιχλίδες | KARAGIANNISV | Malawi | 31 | 25-02-07 13:01 |
Νέο ενυδρείο: Πόσες κιχλίδες, ποιές, σε τι αναλογίες ? | mmbuna | Malawi | 9 | 12-06-04 04:18 |
Φυτά με κιχλίδες? | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-03-04 16:54 |