|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασία έχουν τα ενυδρεία σας όταν συμβαίνει αυτό?
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η θερμοκρασία κυμαίνεται απο 27βαθμους το βραδυ μεχρι το πολύ 29 βαθμούς το μεσημερι
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω 28 μονιμα
|
||||
|
||||
![]()
Θυμόμουν ότι είχα διαβάσει κάπου πως μπορεί να το κάνουν αυτό σε ακραίες θερμοκρασίες, γι'αυτό ρώτησα. Στο μεταξύ το ξαναέψαξα και βρήκα αναφορά μόνο για κρύο, όχι για ζέστη. Οπότε δεν είναι η περίπτωσή σας.
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω δει και γω να συμβαινει, χωρις να εχω καταλαβει γιατι το κανουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν έχετε όρεξη για διάβασμα :
http://www.applesnail.net/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργη Συμπεριφορά από Neon Tetra | spykan2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 23:04 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |
Περίεργη συμπεριφορά Firemouth | kpanos | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 12-12-05 14:48 |
Περίεργη συμπεριφορά σε butterfly. | manosdr | Reefsafe | 2 | 25-06-04 21:28 |
Περίεργη συμπεριφορά guppy | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 29-04-04 13:03 |