|
|
|||
|
|||
![]()
28 Aug 07 το πρωί είπαμε να πάμε για κολύμπι...
Καταρχάς θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους από σας που βρέθηκαν δίπλα μου και μη. Στις δύσκολες στιγμές του πρωτάρη. Έχω κάνει νομίζω ένα λάθος ωμός....... έχω ετοιμάσει infusoria και artemia να ταΐσω ένα στόλο Και τα μικρά είναι γύρω στα 200 μόνο ![]() Και πάλι ευχαριστώ Πάνος |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοίμασε χώρο για το μετά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα συγχαρητήρια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α! Συγχαρητήρια, να σου ζήσουν! Τέλεια είναι! Μόνο 200 ε? Τί να κάνεις, θα το υποστείς και αυτό!...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και από μένα είναι όντως εκπληκτικό αυτό!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χαρίζουμε φίλε μου με λύπη μεν αλλά......
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως αν καταφέρω κ φτάσω κάποτε στο σημείο να πετύχω γέννα, θα τα δώσω με απόλυτη ευχαρίστηση σε γνωστούς φίλους κ μαγαζιά αλλά να ξέρω ότι θα γίνει ότι είναι εφικτό για την σωστή διαβίωση τους, αλλιώς.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ξέχασα να σας πω τι ανακάλυψα. Το νερό για Infusoria το πήρα από την λίμνη της γειτονίας μου και είναι γεμάτο γαρίδακια... ωρε πάρτι που θα κάνουμε αργότερα
Παράθεση:
Πανος |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να μην ριξεις απο αυτο το νερό.
Μια χαρα ειναι τα scalare μονο με αρτεμιες. Θα κονομησεις καμμια hydra απο την λιμνη και θα στα κανει μεζε τα μικρά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Δεν είναι επίσημη παρουσίαση … | binational | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 26 | 05-11-06 12:15 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |
Είμαι έτοιμος? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-04 19:25 |