|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια Ανδρος!!!!Ετσι φανταζομαι καποια στιγμη και γω μια τετοια λιμνουλα.Φοβερο project.
Το μονο που ισως χτυπαει καπως ειναι η αντλια που φαινεται.Βρες μια γωνιτσα να την κρυψεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι το ιδανικοτερο σημειο εκει που μπηκε η αντλια Νικο.Με αυτο τον τροπο περνα ολο το νερο της λιμνης απο την αντλια και επιστρεφει μεσο του φιλτρου ξανα πισω στην λιμνη. Το οτι φαινεται εχεις δικιο, σε εκεινο το σημειο ομως θα μπουν φυτα, που ευχομαι να την κρυψουν καπως. Τελος..... Και δεν θα κουραζομαι καθολου να το γραφω, για ακομη μια φορα σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολυ διαθεση και θα φτιαξεις μια σουπερ γωνιτσα ηρεμιας και χαλαρωσης...Περιμενουμε updates!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα ενα βημα προς το τελος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πανέμορφη έγινε, μέχρι και ο κήπος δείχνει πιο ωραίος τώρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα μια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή!!!! Και τα νούφαρα ... τι χρώμα! Σε 1 χρόνο θα είναι τέλεια!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειστε.εγω δεν εχω χωρο ,ουτε για να βαλω ενα κουβα για ποδολουτρο.....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |
απλη (σχεδον ηλιθια) ερωτηση για θερμομετρο | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-02-06 19:07 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |