|
|
||||
|
||||
![]()
HO= high output. Νταξει δειχνει το μπαλαστ.
Δεν μας ενδιαφερει το μηκος μεταξυ μπαλαστ και μπριζας αλλα μεταξυ μπαλαστ και λαμπων. Εισαι σιγουρος οτι ολα τα καλωδια πατανε καλα? |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω κανει σαν φωτιστικο απεχουν 30cm το πολυ. κοιταξα τα σιδερακια καθε λαμπας με δοκιμαστικο και οντος σε ολα ερχεται ρευμα και στα 8 ακρα .Το ballast γραφει 2χFQ39W σωστο καιι αυτο ε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα σωστα δειχνουν....
Δεν βαζεις καμμια φωτο μπας και μας ερθει ιδεα? Αυτη η δοκιμη με δοκιμαστικο δεν λεει και πολλα. Επαγωγικα μπορει να δειχνει. Εχεις πολυμετρο? |
|
|||
|
|||
![]()
στελνω μερικες φωτο αν βγαλεις ακρη. εχω πολυμετρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας με το πολυμετρο μετρα τις λαμπες. Θα πρεπει να μπορεις να μετρησεις καποια αντισταση αναμεσα στους δυο ακροδεκτες τις καθε ακρης.
Στη συνεχεια μετρα το καθε καλωδιο (χωρις λαμπα επανω) με το μπαλαστ. Αν δεν βρεις και δω τιποτε και εισαι σιγουρος οτι το σχεδιο ειναι σωστό, τοτε αρχιζουμε να μιλαμε για ελλατωματικο μπαλαστ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερωτηση:Η βαση που θα ειναι μεσα το ballast ειναι πλαστικο καναλι καλωδιών.? Μπορει ο ηλεκτρονικος μπαλαστ να μην ζεσταινεται τοσο οσο ο απλος αλλα βγαζει παλι αρκετη ζεστη,τοση οση χρειαζεται για να σου δημιουργησει προβλημα.(επειδη και εγω εψαχνα κατι τετοιο για να βαλω μεσα το μπαλαστ απο την ενωση ηλεκτρολογων εδω στην θεσσαλονικη που ρωτησα μου απαγορεψαν να μπει σε πλαστικο καναλι το μπαλαστ.)
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα ηλεκτρονικά μπάλαστ παίζει ρόλο το μήκος των καλωδίων! Και τα ηλεκτρονικά μπάλαστ (αυτά που εγώ έχω δοκιμάσει) επίσης ζεσταίνονται αλλά όχι τόσο!!!
|
|||
|
|||
![]()
καναλι legrand ειναι. εχω βαλει μια βαση ξυλινη απο κατω να παταει και δεν εχει κανενα προβλημα. εχω το ιδιο φωτιστικο με απλα ballast εδω και πεντε χρονια και ειναι μια χαρα χωρις να ειναι τιποτα στεγανο!!
θα μετρησω με το πολυμετρο το μεσημερι που θα γυρισω σπιτι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρονικο ballast | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-11-06 23:02 |
ballast | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 09-11-06 09:28 |
Ballast απορία | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 17-09-06 10:33 |
ballast dulux | γαυρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-05 19:46 |
ballast vs transformer!?!?!? | m0rphy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-06-05 11:08 |