|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία..! με τον καιρό θα γίνει τέλεια..!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, πολύ ωραία για αρχή!!!
Μόλις καλυφθεί το νάιλον και μπουν κι άλλα φυτά θα γίνει πανέμορφη, και όταν μεγαλώσουν τα φυτά θα γίνει ... όνειρο!!! Το νερό στον καταράκτη βγαίνει από πέτρα ή μου φαίνεται; Τις κάθετες επιφάνειες πως θα τις καλύψεις; (εκτός από τα φυτά)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτη ειναι λιμνη,πολυ ομορφη φτιαγμενη με μερακι,επεισης και ο κηπος σου διχνει πολυ περιποιημενος.Μπραβο και καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οντως απαιχτη.μπραβο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω alan boy! Η λιμνη λειτουργει κανονικα εδω και μια εβδομαδα, λογικα πρεπει να περιμενω ενα ξεσπασμα αλγης. Για να δουμε αν η Γερμανικη τεχνολογια κανει σωστα τη δουλεια της μεσα απο το φιλτρο της sera TT40+UV system. Παντως μεχρι τωρα ειναι οκ ειναι ομως πολυ νωρις ακομη. Αν ολα πανε καλα συντομα θα κανω λεπτομερη παρουσιαση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!! Είναι πάρα πολύ όμορφη!
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικη η λιμνη σου!!Μολις μπουν και φυτα θα ναι.....υπεροχη!Καλη συνεχεια!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |
απλη (σχεδον ηλιθια) ερωτηση για θερμομετρο | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-02-06 19:07 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |