|
|
|||
|
|||
![]()
διαβάζοντας τις οδηγίες sτο κουτί που αγόρασα από petshop methylene blue λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε φυτά... αρα εαν κόψουμε το φύλο που είναι τοποθετημένα τα αυγά και το βάλουμε με R/O water και methylene σε μια 5 λτρη αποστειρωμένη σακούλα θα δημιουργήσει κάποια τυχών τοξικότητα στο φυτό ώστε να χάσουμε τα αυγά από άλλη αιτία?
Αντί να κάνουμε κατι καλό δηλαδή βρεθούμε σε άλλες περιπέτειες? |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα γνώμη μου, ασε τους γονείς ξέρουν καλύτερα βαλε ενα σφουγγάρι στην είσοδο του φίλτρου να μην τραβήξει τα μικρα και οταν τα αυγά ειναι με τους γονείς δεν χρειάζεται μπλε του μεθυλενίου
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε methylene blue σε ενυδρειο με ζωντανα ψαρια..
Φτου κακα. Απο κει και περα, αφου τα φυλανε ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της. Ακομα και αν σκασουν τα αυγα,μετα αρχιζουν τα δυσκολα... Αν υπαρχουν γονεις, εχεις περισσοτερες ελπιδες. |
|
||||
|
||||
![]()
Σωτηρη εχεις βρει καμια πηγη που να το λεει αυτο για το ΜΜ..... Στο εξωτερικο το εχουν στην ημερησια διαταξη για απολυμανση κατα την αναπαραγωγη και το θεωρουν σχετικα ακινδυνο.......
Πανο ειναι νωρις ακομα για να κανεις τετοια κολπα..... ¨Ασε πρωτα τους γονεις να παιξουν λιγο και μετα παρε σειρα...... Αφου ο αρσενικος δεν περασε να τα γονιμοποιησει οπως λες τα αυγα ειναι τζουφια......Αφησε το ζευγαρακι στο ενυδρειο και περιμενε μια βδομαδα ως την επομενη γεννα.....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και να σου πω κατι μιας και τελειωσαν βλεπω οι διακοπες σου ? εχω μονο ενα και μοναδικο ασπρο αυγο μετα απο 26 ωρες μεχρι τωρα ετοιμαζω το video σε λιγακι θα το ανεβασω |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις αρκετες ελπιδες να δεις ουρες..
Πρεπει να αρχιζεις προετοιμασια για αρτεμιες αν θες να μεγαλωσουν... Μπλε του μεθυλενιου σε ζωντανα ψαρια? Ειναι γενικα τοξικό.. Η κεντρικη ιδεα ειναι οτι οσο το fry ειναι εντος του αυγου (και προστατευεται) το meth blue προστατευει το αυγο απο το fungus. Καθημερινα ελλατωνουμε τη συγκεντρωση ωστε στο τελος να μην εχει σχεδον καθολου. Μετα απο καποιο σημειο ειτε σκοτωνει το fry ειτε οδηγει σε τερατογενεσεις.. Παρουσια γονεων δεν θα εβαζα ποτε. |
|
|||
|
|||
![]()
σκηνές από τον γάμο μας που σας υποσχέθηκα είναι στο παρακάτω λινκ
http://uk.youtube.com/watch?v=EPtAH_S5rY4 τελικά ο πρύτανης ειχε δίκιο, ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα μου είδα οτι δεν ήταν σαφες πχ Παράθεση:
μιας και όλοι ψηφίσατε από τι κατάλαβα τα μικρά να μείνουν με τους γονείς θέλω να ρωτήσω τώρα πάλι κάτι ακόμη στο ενυδρείο 150 λίτρα είναι μόνο του το ζευγάρι με 4 φυτά Anubias, αρκετό ξύλο και
άντε και στα δικά σας φιλιά Πανος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Δεν είναι επίσημη παρουσίαση … | binational | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 26 | 05-11-06 12:15 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |
Είμαι έτοιμος? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-04 19:25 |