|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι τώρα μόνα τους έχεις ακόμα ελπιδες
|
|||
|
|||
![]()
ναι ειναι μονα τους οπως αναφερω παραπανω
η θηλυκια ηρεμη αερίζει τα αυγα της |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή τότε 3 μέρες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι να κάνω παίδες τελικά δεν αποφάσισα ακόμη και μένουν λίγες ώρες ακόμη να κλείσουμε το πρώτο 24 ωρο. Η θηλυκια ακούραστη αερίζει τα αυγά τις
Σκέφτηκα να πάρω μερικά κομμάτια και να τα φέρω στα μέτρα μου από αυτά που λέει ο φίλος Πρύτανης για τους δίσκους του. 1α)Λέω να πάρω τα αυγά να τα βάλω σε ξεχωριστό ενυδρείο 20 λίτρων που έχω με νερό από τους γονείς ? 1β)Και μέσα σε αυτό το 20 λίτρο να έχει μια σακούλα με 5-6 λίτρα νερό και methylene blue με ένα σωλήνα να αερίζονται ? 2)η να τα αφήσω με τους γονείς που δεν έχουν και ότι καλύτερο στο ενυδρείο τους? Διάβασα αρκετά άλλος λέει βαλε methylene blue μέχρι να γίνει σκούρο μπλε το νερό ενώ εάν κατάλαβα καλά για τους δίσκους το φέρνουμε ελαφρός μπλε. Παντός κάτι μου λέει ότι θα είναι πιο εύκολο να ταΐσεις τα μικρά και να τα καθαρίζεις όταν είναι σε χωριστό δοχείο. Από την άλλη δεν θα μάθουμε ποτέ εάν οι γονείς θα έτρωγαν τα νεογνά. Συν ότι μάλλον θα τα φάει το 1000αρι φίλτρο αν και το έχω χωρισμένο σε 2 εισόδους με προφιλτρα Οι admin τι λένε? Ξέρω οτι ισος τέτοιες ωρες το καλύτερο ειναι να μην απαντάς σε κάποιον ώστε να μην εχεις την εύθηνη για του ότι προκύψει αλλά είμαστε μεγάλα παιδία τώρα |
|
|||
|
|||
![]()
διαβάζοντας τις οδηγίες sτο κουτί που αγόρασα από petshop methylene blue λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε φυτά... αρα εαν κόψουμε το φύλο που είναι τοποθετημένα τα αυγά και το βάλουμε με R/O water και methylene σε μια 5 λτρη αποστειρωμένη σακούλα θα δημιουργήσει κάποια τυχών τοξικότητα στο φυτό ώστε να χάσουμε τα αυγά από άλλη αιτία?
Αντί να κάνουμε κατι καλό δηλαδή βρεθούμε σε άλλες περιπέτειες? |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα γνώμη μου, ασε τους γονείς ξέρουν καλύτερα βαλε ενα σφουγγάρι στην είσοδο του φίλτρου να μην τραβήξει τα μικρα και οταν τα αυγά ειναι με τους γονείς δεν χρειάζεται μπλε του μεθυλενίου
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε methylene blue σε ενυδρειο με ζωντανα ψαρια..
Φτου κακα. Απο κει και περα, αφου τα φυλανε ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της. Ακομα και αν σκασουν τα αυγα,μετα αρχιζουν τα δυσκολα... Αν υπαρχουν γονεις, εχεις περισσοτερες ελπιδες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Δεν είναι επίσημη παρουσίαση … | binational | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 26 | 05-11-06 12:15 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |
Είμαι έτοιμος? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-04 19:25 |