|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κραταμε το συγχαρητηρια για τη χρηση της φορμας παντως....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η φόρμα είναι πιστεύω πλήρης και κατατοπίζει τους άλλους με μία ανάγνωση, αρκετά καλά και αξίζουν εύσημα στον τόλι που την σύνταξε.
Τώρα στο άρρωστο ψαράκι, αυτό που θα κάνω σήμερα είναι να το βάλω στην καραντίνα (15λιτρο) που έχω και εκεί να κάνω τους φαρμακευτικούς πειραματισμούς (πάντα με μέτρο) που αναφέρεις netblues και σ’ ευχαριστώ . Τα δικά μου συμπεράσματα ήταν το ίδιο όπως προανέφερες netblues για κάποιο εσωτερικό παράσιτο αλλά δεν γνώριζα ποια φάρμακα είναι κατάλληλα για την περίπτωση που έχω. |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι σε μενα τα ευσημα, στον liolios και την filou αν θυμαμαι σωστα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
Θέμα Βάρους-Αντοχής | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-01-07 09:36 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |