|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο η προσπάθεια που έκανες αξίζει ένα μπράβο. Χρειάζεται χρόνο και μεράκι....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαρά στο κουράγιο σου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια.
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου. Μια ερωτηση:Τι υψος εχει το καπακι? Αυτα βλεπουμε και παιρνουμε κι εμεις θαρρος...
|
|||
|
|||
![]()
το καπακι έχει 10 εκατοστα υψος εκ των οποίων τα 6,5 είναι μπροστα στο γυαλί για να κρύβουν τις κόντρες και μόνο τα 3,5 cm είναι πάνω απο το γυαλί.
Οι κόντρές είναι 5,5 cm κάτω απο το χείλος του γυαλιού και έτσι χωρεσε και το φωτιστικο χωρίς να ακουμπάει πανω σε αυτές. Ξεχασα επίσης να αναφέρω οτι το καπάκι επειδη θα ήταν 5,5 cm πανω στο γυαλί θα ήταν δυσκολο να γίνει πατούρα για να καθήσει στην κορυφη του γυαλιου ,για αυτο τον σκοπό χρησιμοποιήθηκε μια βέργα αλουμινίου σε σχήμα Ιπ ![]() η οποία κολλήθηκε με σιλικόνη και βιδες απο την μέσα πλευρά του τελάρου για να καθήσει το τελάρο πάνω στην γυάλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι θα εχει πατουρα πανω-κατω,η κατω εβαλες πηχακι?
Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ξεκινησα κι εγω σημερα την ιδιοκατασκευη μου. Υ.Γ.:Εχω ενα φιλο ηλεκτρολογο.Χθες λοιπον του εξομολογηθηκα οτι θα προτιμουσα να ειναι μαραγκος ![]() ![]() ουπς σορυ με προλαβες
|
||||
|
||||
![]()
να σε προσλαβω να μου φτιάξεις και εμένα ένα??
![]() Μπράβο!!
|
||||
|
||||
![]()
Μάστορας ο glazar...
Μπράβο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου επειδη και γω ασχολουμαι με τις κατασκευες (φανατικα θα ελεγα) θα σου συνιστουσα να βγαλεις τα μπαλαστ μεσα απο το καπακι και να τα βαλεις καπου εκτος.Ειναι πολυ επικυνδυνο τα 220ν με την υγρασια οσο καλα και να τα εχεις μονωσει.Πανω απο ολα η ασφαλεια!Μπορεις να τα βγαλεις απο εξω καπου μεσα στην βαση η στην ακρη.
Οσο αφορα τα ψαρια σου επειδη και γω εχω κιχλιδες θα προτιμουσα περισσοτερες πετρες του ιδιου τυπου.Σιγουρα θες αλλες τοσες κατα την γνωμη μου.Συγχαρητηρια για το εγχειρημα!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Betta σε ενυδρείο 10 λίτρων | Alucard | Bettas | 8 | 14-10-04 01:05 |
Νέο 300 λίτρων Mbuna | gemini_str | Malawi | 7 | 27-09-04 13:00 |