|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε μου καλε , καλε μου φιλε, να ζητησω εγω τωρα με τη σειρα μου απο εσενα να ανακαλεσεις τα προσβλητικα και υποτιμητικα σου σχολια περι ταινιων του 60 , και να σου συστησω να μελετησεις λιγο Νιτσε και Μπακουνιν για να ξερεις τι λες περι μηδενισμων και αναρχιας. φιλικα , Τζιμάκος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για σεβασμό του συνανθρώπου λέει τίποτα μέσα;
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αγαπητε Αγιε Στεφανε, ας κρατησουμε τους τονους χαμηλα και πολιτισμενα και ας προσπαθησουμε να συνεννοηθουμε Δεν μπορω να θυμηθω ολοκληρο του διαγραφεν thread , αλλα απ`οσο θυμαμαι εσυ εστιαζεις τη διαμαρτυρια σου στο γεγονος οτι ο καταγγελλων λεει ανακριβειες και οχι μονο αυτο αλλα εχει και υποστηρικτες. εγω δεν καταλαβα αν σε ενοχλησε: -το οτι λεει αυτα που λεει, -το οτι τα λεει για το συγκεκριμενο καταστημα, -το οτι τα λεει για καταστημα του χωρου σου. οσον αφορα τους υποστηρικτες , γιατι σε ξενιζει το γεγονος οτι υπαρχουν κι αλλοι -αρκετοι- απογοητευμενοι απο τους επαγγελματιες του κλαδου σου? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι απορώ πως κάποιοι υποστηρικτές, σαν τον tzimako, ξέρουν ή μπορεί να ξέρουν πως ο grigoriou_s έλεγε την αλήθεια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και απο ποτε εχει γινει διαχωρισμος ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ - ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε γιατί κάνεις αντίλογο...?
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 19-08-07 στις 22:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και που λεει εκει οτι εχει γινει διαχωρισμος , ή ότι εγω ανηκω στους υποστηρικτας?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Διαμαρτύρωμαι για το γεγονός ότι ο εν λόγω στηρίζει σε ανακρίβιες και σε ψευδή στοιχεία καταγγελείες για έναν συνάνθρωπο, που τυγχάνει να κάνει παρόμοια δουλειά με εμένα. Αναφέρθηκα εκτενώς, λέγοντας πως το επάγγελμα δεν έχει σημασία, αλλά δωθήσης ευκαιρείας είπα πως επανηλημένως έχει ειπωθεί ότι οι περισσότεροι "πετσοπάδες" είναι κακοί επαγγελματίες. Με την ευκαιρία να σας πω ότι πολλοί από τους επαγγελματίες που επαινούνται από αυτό εδώ το βήμα δεν είναι και όπως τους φαντάζεστε... βέβαια εσείς βλέπετε αυτό που θέλουν να βλέπετε, οπότε δεν σας κατηγορώ... (αυτά μπορεί να ισχύουν και για τον γράφων...) Όσον αφορά για τους υποστηρικτές είναι ένα γεγονός περισσότερο κατακριτέο από τον ίδιο τον καταγγέλοντα. Έρχεται κάποιος (υποστηρικτής) από το πουθενά και του λέει ότι είναι σωστός... Δηλαδή αυτός ο κάποιος, διάβασε και έκρινε ότι τα γραφώμενα είχαν λογική υπόσταση... τότε είναι χειρώτερος από αυτόν που τα λέει τα ψέματα! ΥΓ. Το όνομά μου είναι Ανδρέας, και εγώ δεν χρειάζεται να προσπαθήσω για να κρατήσω την συζήτηση σε πολιτισμένα επίπεδα. Μην μπερδεύεις την ένταση με τον πολιτισμό. Δεν ψάχνω ανθρώπους να συμφωνήσουν με τα γραφώμενά μου, ψάχνω λογικούς, που διαβάζουν αυτά που βλέπουν και όχι, που απλά βλέπουν και βιάζονται να απαντήσουν... ------------------------- Παράθεση:
![]() Καλύτερα να το είχαμε και όλο λοιπόν, για να θυμόμασταν και αυτά που βείχαν πει και μερικοί άλλοι που τώρα κωφεύουν... Και να είχαμε και την αρχική "καταγγελεία" ως υπόδειγμα και για τις επόμενες, μιας και απ`ό,τι βλέπω πολλοί θα την χρησιμοποιούσαν άνετα...
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου : 19-08-07 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπεις Τόλη;;; Τελικά δεν το γλύτωσες
![]() Καλύτερα να το είχαμε και όλο λοιπόν, για να θυμόμασταν και αυτά που βείχαν πει και μερικοί άλλοι που τώρα κωφεύουν... Και να είχαμε και την αρχική "καταγγελεία" ως υπόδειγμα και για τις επόμενες, μιας και απ`ό,τι βλέπω πολλοί θα την χρησιμοποιούσαν άνετα...[/quote] Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρει τα θέματα που διάγραψε..?
|
||||
|
||||
![]()
Αν το εκανε Physically Remove Message ούτε σε 100 χρόνια
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν το ''μεταφέρθηκε'' ισχύει και απλά δεν είναι προσβάσιμα στα μέλη, καλό θα είναι να ξαναμπούν γιατί από παρεξήγηση σε παρεξήγηση το πάμε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |
Χαρίζω 4 χρυσοψαρα. | Jim | Χρυσόψαρα | 0 | 19-10-03 20:36 |