|
|
|||
|
|||
![]()
αλήθεια κάτι μικρά ψάρια νέων κάνουν για το ενυδρείο; έχει και θερμοστάτη μέσα. μονομάχους έχω μπόλικους! θα ήθελα να πάρω κάτι διαφορετικό!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλαπλασιάζοντας μήκος επί ύψος επί πλάτος υπολογίζουμε τον όγκο του ενυδρείου μας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άρα είναι 24 λίτρα.... μάλλον με κόβω να βάζω ένα ψάρι μέσα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην απογοητεύεσαι δες το θέμα από την θετική του πλευρά. τώρα που έφτιαξες το μικρό και ξέρεις περίπου πως πάει η όλη διαδικασία. μπορείς να προσπαθήσεις και κάτι μεγαλύτερο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα νέον κάνουν μια χαρά μπορεις να βάλεις 5-7 ψαράκια απο αυτά.
Βάλε ενα ξύλο και μερικά έυκολα φυτά όπως ανούμπια. Το φίλτρο που περιγράφεις το ειχα και εγώ για πολλά χρόνια σε ενυδρεία μου ειναι οκ για μικρα ενυδρεία, κάτι κάνει, αλλά καλό ειναι να βάλεις και ενα εσωτερικό με αντλία και σφουγγάρι για να μαζευει τις ακαθαρσίες. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! αν βάλω νέον ο θερμοστάτης που πρέπει να είναι; χρειάζεται και ψάρι για να καθαρίζει αυτό που διάβασα εδώ γλύφτη; πάντως παιδιά από μία μικρή περιπλάνηση στην ιστοσελίδα σας ερωτεύτηκα τα γκουράμι! είναι πολύ ωραία ψάρια!
Τώρα έχω στόχο αφού έχω την εμπειρία να φτιάξω ένα μεγαλύτερο για να αποκτήσω και τέτοια. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα λεγα πως οι γλυφτες-κακως τους λενε ετσι βεβαια-μονο για καθαρισμα δεν ειναι.Για αυτη τη δουλεια εχουμε τηλεκαρτες η κανα πανακι αποκλειστικα για το ενυδρειο και σκουπα βυθου-ενα χωνι που τραβαει τα αποβλητα απο το βυθο.Αλλα σε αυτα τα λιτρα νομιζω υπαρχουν καποια γατοψαρακια που μπορεις να εχεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσοι απο εσάς έχουν ΑΣΤΑΚΟΥΣ ή αλλα καρκινοειδή στα ενυδρεία σας? | AQUA PURA | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-03-07 16:08 |
λάμπες νεον για pc στα ενυδρεία μας | christipan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-03-06 18:47 |
βιολογικό φιλτράρισμα στα ενυδρεία του T.Amano... | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-11-04 00:25 |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |