|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου πρότεινε ήδη ο george να βγάλεις τον άνθρακα απο το φίλτρο και καλό είναι να προσθέσεις λίγο substrat στη θέση του μια και τα χρυσόψαρα είναι ψάρια που παράγουν αρκετά απόβλητα οπότε θέλεις ένα βιολογικό υλικό με μεγάλη επιφάνεια αποίκησης!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους κ καλή εβδομάδα!
![]() Λοιπόν εκανα μέτρηση ph στο νερό της βρύσης κ ![]() ![]() Τύρφη? ή κάτι άλλο για να πέσει έστω στο 7.5?? (κάποια προιόντα που αναφέρονται σαν ph softeners τα γνωρίζετε? τι γνώμη έχετε?) Δυστυχώς επειδή το σκ δεν μπόρεσα να είμαι κοντά σε pc σήμερα είδα τις απαντήσεις σας. Οπότε σήμερα θα φύγει ο βιολογικός άνθρακας κ θα μπεί το substrat κ νέα αγορά υγρών τέστ! Ευχαριστώ κ πάλι PascM κ George ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες μαλακο νερο η λυση ειναι μια(εκτος απο το να μετακομισεις στη φλωρινα βεβαια). Συσκευη αντιστροφης οσμωσης.
Ολα τα αλλα, μεσοπροθεσμα απλα δεν. |
|
||||
|
||||
![]()
Nα ρωτήσω κατι που μπορεί να φανεί χαζό αλλά επειδή δεν έχω καμία γνώση επί του θέματος...
Οι συσκευές αντίστροφης όσμωσης λίγο που googlαρα είδα πως τοποθετούνται επί της βρύσης (σαν φίλτρο). Είναι άλλες συσκευές απ'αυτή που μου πρότεινες netblues? Αυτή που ανέφερες τοποθετείται στο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ίδιες είναι!!!
Δες και εδώ www.ro-man.gr
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-07-07 13:03 |
Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |
Σκαλάρια με κόκκινα μάτια. Τι να φταίει; | xatzargyros | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 21-12-04 21:21 |
Εκτός από ψάρια, τι άλλο μπορεί να μπει; | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 11-08-04 18:24 |