|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον για να πω και εγω την προσωπικη μουη εμπειρια με ερυθρομικυνη.Ειχα Bga σχεδον παντου...απο υποστρωμα μεχρι φυτα και ξυλα.Χρησιμοποιησα ερυθρομικυνη απο φαρμακειο καθως ειναι παμφθηνη σε σκονη.Συμβουλευτηκα αυτην εδω την σελιδα για την δοσολογια
www.thekrib.com Δουλεψε αψογα σε μενα και απο τοτε ουτε ιχνος Bga. To πιο σημαντικο ειναι οτι τα 2 λιτρα substrat που ειχα στο ενυδρειο τα μετεφερα στο αλλο μου ενυδρειο κατα την διαρκεια της θεραπειας.Ετσι η βιολογια μου εμεινε αθικτη,αν και πολλοι υποστηριζουν οτι τα νοτροβακτηριδια δεν σκοτωνονται απο την ερυθρομικυνη.Παντως την συσκοτιση δεν την δοκιμασα για να πω την αληθεια καθως δεν ηθελα να ταλαιπωρηθω χωρις να ναι σιγουρο οτι θα χω αποτελεσμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |