|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελικά ποια είναι τα γεγονότα ;;;;
Δισκοπάθεια ![]() Και άσχετος από λίμνες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 17-08-07 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φαντάζομαι το ένα με Ραμ και το άλλο με τους δίσκους..... Δεν το διευκρινίζει ακριβώς αλλά αυτό κατάλαβα... |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω φίλε Tsiki αρχιζω να πιστεύω οτι πέφτει ψιλό γαζί μακάρι να κανω λαθος τον συμπαθώ και τον εχω υποστηρίξει σε αλλες συζητήσεις (αλλα του ζήτησα και φωτο που ποτε δεν ειδα απο τα διαφορα που αναφέρει ) οποτε με ζώνουν τα φίδια
Ακόμα και οταν έγινε Ban καπου ειπα οτι μου αρεσει το πείσμα του και οταν ολοι του κατέκριναν τους δίσκους του Και αμα κανω λαθως εχω την δυναμη να ζητησω συγνωμη
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Σταύρο για ανέβασε καμιά φωτό να δούμε και `μεις...
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει παντως νοημα να μεταφερει τα ψαρια σε καραντινα - ολο το ενυδρειο πρεπει να "θεραπευτει".
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα τα φυτα τα παραλαβα χτες που ενας γνωστοε απο αθηνα και μου εφερε μαζι waterlife protozin και sera costapur...
τα ραμ ειναι σε ενα αλλο ενυδρειο απλα εκεινα ειχαν πριν λιγο καιρο φουγκους (μεχρι πριν 4 μερες) και σημερα πιασαν ικ. και οι δισκοι εμφανησαν συμπτοματα σημερα απο ικ.... μετα την εισοδο των φυτων... (φυτα εβαλα κει στα δυο ενυδρεια) στους δισκους ξεκινησα θεραπεια με sera και στα ραμ με waterlife (στα ραμ την ειχα ιδη αρχσει με αποθεματα που μου ειχαν αρχισει)... οποτε κατι ηρθε παρεα με τα φυτα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS-Χανω τα ψαρακια μου!!!!! | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 15-07-07 23:52 |
Hρθαν τα καινουρια μου ψαρακια | deMetrIs | Bettas | 2 | 13-03-06 19:16 |
Πληροφοριεσ Για Τα Ψαρακια Μου | maiktr | Ζωοτόκα | 3 | 14-02-06 07:03 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |
Τα ψαρακια μου ξυνονται στα φυτα. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-04 02:29 |