|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανω στο θεμα του sump εχω βεβαια καποια κενα. Καταλαβαινω οτι ειναι και πιο οικονομικη και πιο απλη η λειτουργια του, ομως οσον αφορα το καθαρισμα του ενυδρειου και τα υλικα φιλτρανσης... θελει αλλαγη και μερος των υλικων και αν ναι καθε ποσο καιρο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά το καθάρισμα του ενυδρείου, προφανώς θα είναι καλύτερο με περισσότερα υλικά. Κάνε μία αναζήτηση για να σου λυθούν και άλλες απορείες.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε spookie τα τζαμια τα εχεις αγορασει;
Αν ναι απο που και ποσο; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Τζάμια δεν εχω αγορασει ακομη αλλα εχω παρει τιμη για τις διαστασεις που θελω να κανω το ενυδρειο για ολα τα τζαμια και αυτο που μου ειπε ενα απο τα δυο καταστηματα της περιοχης ηταν περιπου 260 ευρω. Ολα τα τζαμια μαζι με τις κοντρες. περιπου δηλαδη 43 ευρω το τετραγωνικο.
|
|||
|
|||
![]()
Ξερεις αν τα κοβει με το χερι η με μηχανημα ;
Με το μηχανημα η τομη ειναι πολυ ποιο ποιοτικη. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τζαμια θα ερθουν απο αθηνα ετοιμα κομμενα απο το εργοστασιο γιατι εδω εχουν μονο μεχρι δεκαρι και εγω θελω δωδεκαρι. Επομενως απο το εργοστασιο μαλλον με μηχανημα. Παντως στον δευτερο που ρωτησα η τιμη ηταν 70 ευρω το τετραγωνικο δηλ, 27 ευρω το τετραγωνικο περισσοτερο.........
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα μετα απο κοπο η βαση του ενυδρειου ειναι ηδη κολλημενη. Σημερα θα γινει το βαψιμο του σκελετου και θα παρθουν μετρα για την ξυλινη επενδυση. Βεβαια με αρκετα αργους ρυθμους αλλα ετσι ελπιζω να αποφυγω καποια λαθη που πιθανως να γινονταν απο αμελεια.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες Νεου για κατασκευη ενυδρειου | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 14-10-06 19:14 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |
κατασκευη νεου ενυδρειου... (plywood tank) | sharkman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 11-07-05 17:10 |
κατασκευη νεου ενυδριου...! help wanted | bas_754 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-05-05 13:07 |