|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σου...
![]() Με παρόμοιο τρόπο έχω κάνει και εγώ το δικό μου καπάκι... Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να έβαζες και θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι ώστε να μονωθεί το τμημα από την λάμπα μέχρι το καλώδιο... Για να μην υπάρχει και περίπτωση βραχυκυκλώματος.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι και το ballast τέτοια κατασκευή που είναι σχεδόν απίθανο να υπάρξει πρόβλημα. Παρ' όλ' αυτά όμως, έβαλα πολύ σιλικόνη στις κλέμες για να αποκλείσω τελείως τη περίπτωση αυτή. ¶ν όμως κάποιος θέλει για δική του σιγουριά να βάλει κάτι, εγώ θα πρότεινα μπαλόνι. Ακριβώς...σαν αυτό που φουσκώνουμε, αλλα ξεφούσκωτο φυσικά! Η πλευρά που έχει το μπαλόνο για να το δένουμε να μπεί στον ακροδέκτη του λαμπτήρα, και απο την άλλη πλευρά να ανοίξει μιά τρύπα να περάσει το καλώδιο το άσπρο πρίν το συνδέσει στη κλέμα. Ευχαριστώ πάντως...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY στεγανά ακροφύσια λάμπας φθορισμού | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 49 | 10-09-15 13:53 |
Σύγκριση λαμπών φθορισμού | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-11-10 18:28 |
ΕΞΤΡΑ ΦΩΣ | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-06-07 19:02 |
προσβαση στις εξτρα ενοτητες του CAB | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 03-06-07 18:47 |
DIY Dimmer για λάμπες φθορισμού | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-01-05 00:08 |