|
|
||||
|
||||
![]()
Netblues εδω στην Θεσσαλονικη παντως ειτε ζητας θαλασσης ειτε μπετοφορμ το ιδιο δινουν.Ετσι ξερω εγω τουλαχιστον.Ειναι αυτο το ξυλο το οποιο αποτελειτε απο πολλα ξεχωριστα φυλλα ετσι δεν ειναι?Εγω αυτο ξερω.Υπαρχει κατι διαφορετικο απο αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους!Πολυ χρησιμη η βοηθεια ολων!Netblues καλυτερο ειναι δλδ το μπετοφορμ?Πλεξι ετσι και αλλιως δεν προκειται να εβαζα.Τωρα οσο αναφορα το καπακι του καρφουρ,ειναι χαμηλο και οι λαμπες βρεχονται με αποτελεσμα να γεμιζουν αλατα.Επισης προεξεχει εσωτερικα ενα πλαστικο και αν βαλω εκει λαμπα θα ειναι μες το νερο.Τελος με πλατος 28 εχει και τις κοντρες -10εκ οποτε μου μενουν καθαρα 18εκ για λαμπες.Το αποτελεσμα τουλαχιστον σε μενα που βαλα εξτρα λαμπες ηταν ενα τσαντιροκαπακι!!
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Θα μπορουσα να βαλω καμια μπλε ακτινικη?Η ειναι δυνατο το φως της?Μιλαω για καμια 15βαττ Τ8
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 12-08-07 στις 12:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ έβαλα μαύρο 0,5 εκατοστών.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καταρχας το ιδιο το μπετοφορμ εχει διαφορες ποιοτητες και ποικιλιες. Δες εδω πχ. http://www.perihellas.gr/gr/el/pub/p...gory_ID/25.cfm Εδω που τα διαχωριζει.. http://www.alfawood.gr/gr/products/contra.htm και μερικα ειδη κοντρα πλακε θαλασσας... http://www.teak.gr/gr_mplywood.html |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα να ρωτησω περι λαμπτηρων.Θα μπουν φυτα δυσκολιας Cuba.Διοξειδιο θα μπει.Απο τ5 λαμπες ομως τι να βαλω?Με 2Χ39βαττ τ5 και μια 20βαττ τ8 ειμαι ενταξει?Σχεδον 1βαττ ανα λιτρο.
Επισης για βελτιστο αποτελεσμα ποων λουμεν και ποσων Κελβιν θα πρεπει να ειναι?Πανω σε αυτο μπορω να τις παρω απο ηλεκτρολογικο καταστημα σε συγκεκριμενα κελβιν και οχι απο πετσοπ για να μου ρθει φθηνοτερα?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα να πας σε T5 gro lux και μια Τ8 freshwater για να "σπάει" λίγο το ροζ....
Αλλα και πάλι γούστα είναι αυτά... ![]() Για δύσκολα φυτά νομίζω ότι είσαι καλα με 1 W ανα λιτρο... Τι ύψος έχει το ενυδρείο σου..?? |
|
||||
|
||||
![]()
Καρφουρ 120 λιτρα.Τα γνωστα...40εκ.. 1 τ5 λες? τ8 εχω ηδη και ειναι ροζ και ναι θελω να σπασει το ροζ γιατι απεξω το σπιτι μου ειναι σα καμπαρε!!!
|
||||
|
||||
![]()
2x39W Τ5 gro lux και 1 Τ8 freshwater ειναι η γνώμη μου....
|
|
||||
|
||||
![]()
για τις τ5 συμφωνω σε οτι λες.Χρησιμοποιουνται πολυ αυτες οι ροζ και το αποτελεσμα τους δειχνει ομορφο.Για τις τ8 θα το σκεφτω στη πορεια.Χρονος υπαρχει..Γενικα ομως για τις λαμπες,μπορω να βρω σε μαγαζι με ηλεκτρολογικα λαμπες που να παιζουν σε διαφορα χρωματα και Κελβιν η εχουν μονο λευκες και ιδια Κελβιν?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες... | thanosatha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 31-01-07 20:52 |
ΤΡΟΦΕΣ-ΛΑΜΠΕΣ | steady | Malawi | 24 | 10-01-07 20:43 |
Λαμπες. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-01-06 11:27 |
T5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-05 09:01 |
βρεγμενες λαμπες | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-04-05 09:44 |