|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να αφησει ο φιλος Θανασης τους ιπποκαμπους (προς το παρον)...
Η μακροχρονια διατηρηση αυτου του ειδους ειναι αρκετα δυσκολη και προσωπικα την θεωρω αδυνατη χωρις ενα ωριμο και μεγαλο refugium ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tricky : 10-08-07 στις 13:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας !! Χρόνια Πολλά !
Μόλις γύρισα και ξαναφευγω... Λοιπόν για να καταλάβαιτε τι θέλω,εγω σχεδιάζω να έχω ιππόκαμπους,το βασικό, και μετα να βάλλω 2-3 εύκολα κοραλια ![]() ![]() Εγώ δεν θέλω να φτίαξω ενυδρείο-ύφαλο,αν και μου αρέσει ![]() άλλωστε υπάρχουν και πολλές άλγες καθώς και πολλά κοππίποδα ,γαριδούλες κτλ.....για να κυνηγάν ![]() ![]() ευχαριστώ ------------------------- Παράθεση:
βεβαια τις έχω μάθει όλες ...αλλα δεν νομίζω να στέλνει στην Ελλάδα και αν στλελνει θα ειναι ακριβα φαντάζομαι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 16-08-07 στις 19:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ή μάλλον ποιοι!!
![]() λοιπόν τα πρώτα πθαράκια μπήκαν και είναι δύο καρδινάλιοι!! εχω γυρίσει τον ανακλαστήρα από την μία λάμπα ανάποδα και είναι μόνο η ακτινική για να είναι ανετα ακόμα δεν τάισα ..σε λίγο (μύσις ή κριλ) πήρα επίσης έναν σπειρογράφο..πλάκα έχει να και κάποιες φωτογραφίες |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Θανασακη ...καλη επιλογη ψαριων.Ζωη να χουν να τα χαιρεσαι !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ
![]() τρώνε κανονικά χωρίς πρόβλημα μόνο το ένα τρώει λίγοτερο και κρύβεται κάπως ,φαίνεται είναι ντροπαλό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα αγαπημένα μου ψαράκια Θαναση σου ευχομαι να ειναι γερά και να τρωνε.
|
||||
|
||||
![]()
..δυστυχώς από τον Σεπτέμβριο αλλά τώρα επανήλθα δριμύτερος!!
![]() και εύχομαι με αλλαγές γτ όσο να ναι το έχω αφήσει ,η αλήθεια είναι, το ενυδρειάκι μου...αλλά όλα πάνε καλά! να βάλλω λάμπες επιτέλους, να έρθουν και οι ιππόκαμποι (τους περιμένω από το καλοκαίρι...) και ότι άλλο και να προχωρήσω σιγά σιγά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο | perka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 02-02-07 00:26 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |