|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αγγελοψαρα που βλεπω στην 3φωτο ειναι ακριβως ιδια με τα δικα μου!!!Αισθητικα το βρισκω ομορφο.Θα δειξει πολυ περισσοτερο αν καλυψεις σταδιακα το χαλικι μπροστα μπροστα η με καμια ριζουλα ακομα.Επισης σπασε λιγο το πρασινο με κανα κοκκινοπο φυτο.Σε κανα 2μηνο που θα χουν αναπτυχτει κιαλλο τα φυτα θα δειχνει κουκλι!
|
||||
|
||||
![]()
κοκκινοπο φυτο ελα να σου δωσω.
πολυ ωραιο το ενυδρειο βεβαια θα γινει ακομα καλυτερο με ΔΙΣΚΟΥΣ..........αντε σιγα σιγα........πρωτο βημα εγινε
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπαν και τα παιδιά, πιστεύω ότι οπωσδήποτε πρέπει να βάλεις κάτι κοκκινοπό μέσα...Γενικά είναι ωραίο πάντως και πάλι θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες ότι μόλις μεγαλώσουν τα φυτά θα γίνει πολύ καλό!
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε μιχαλη τωρα που ειδα τις φωτο το σπρει μπαρ (φλογερα) απ το εξ.φιλτρο δεν το παιρνει στο πλαινο τζαμι?
ετσι δε θα φαινεται.......(τοσο πολυ)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο πλαινο ειναι του Eheim,φαινετε στις φοτο Υ.γ. δεν ηθελα να εχω εντονη κυκλοφορια και ειχα βαλει και στην εξοδο του εσ.φιλτρου... |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως το χαλικι παρα ειναι χοντρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε καλορίζικο το ενυδρείο γείτονα όλα με το καλό και αργότερα με πολλούς δίσκους.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το συγκεκριμενο χαλικι ειναι ποταμισιο (απο τον Αλιακμονα) συγκεκριμμενα.. ![]() Περασε απο 2 κοσκινα ενα πιο ψιλο οπου και ξεπλυθηκε σε σημειο να βγαζει καθαρο νερακι και ενα πιο χοντρο ωστε να εχω μια κοκκομετρια απο 2-7,8 mm. Κατοπιν το εβρασα (μιλαμε για αρκετες ωρες βρασιματος σε σημειο να με κυνηγησει το ετερο ημιση... ![]() Σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο απο πλευρας μεγεθους αλλα με αυτο ετρεχαν 2 120λιτ τον τελευταιο χρονο με πολλες-αμετρητες γεννες corrydoras aenaus, ετσι και αποφασισα να το χρησιμοποιησω και στο νεο μου ενυδρειο. ------------------------- Παράθεση:
![]() Λιγο ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 22-08-07 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο!!! Φανταστικά τα αγγελόψαρα! έχουν και μακριά πτερίγεια!!
Το μόνο που δεν πάει ειναι το χαλήκι.. ίσως να έβαζες ενα χαλαζιακό σε μπέζ χρώμα και πιο λεπτόκοκκο, βέβαια γούστα ειναι αυτά... Πρόσεξε μήπως το χαλήκι ειναι ασβεστολυθικό..(τεστ με υδροχλωρικό οξύ) ή εαν έχει μέταλλα..(ένας έμπειρος θα σου πεί) ...μιας και το μάζεψες απο ποτάμι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 300 λίτρων | chris the trik | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-06-07 23:50 |
NEΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Z4 M | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 09-12-06 09:40 |
Reef 300 | george_grat | Reef | 17 | 24-05-06 19:28 |
Όριο στην μεταβολή ΚΗ. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 15-05-06 16:29 |
D.I.Y. 300 ΛΙΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟ!!! | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 06-06-05 13:42 |