|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
-Αν και χρησιμοποιω συνεχεια αντιχλωριο σε καθε αλλαγη η αληθεια ειναι οτι
το νερο που χρησιμοποιουμε για αυτες τις αλλαγες ειναι της βρυσης...ποσιμο δηλαδη ![]() Οποτε και εμεις πινουμε ολα αυτα τα βαρεα μεταλλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αντιχλωριο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε καθε αλλαγη νερου, ανεξαρτητως ποσοτητας. Τα περι εξατμισεως χλωριου ειναι μεν σωστα, με την διαφορα οτι στα δικτυα υδρευσης τα τελευταια 10 χρονια δεν χρησιμοποιουν χλωριο αλλα χλωραμινη η οποια δεν εξατμιζεται και γιαυτο και το αντιχλωριο ειναι ΠΑΝΤΑ απαραιτητο. Χωρις εξαιρεσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωρέ χλωρίνη klinex βάζουν, αλλά λέμε τώρα.....
|
|
|||
|
|||
![]() Τι μου θυμησες τωρα....εκτος θεματος αλλα θα το πω. ![]() Στις ασκησεις στο στρατο με εβαζε ο λοχαγος και εριχνα 2 αν θυμαμαι καπακια χλωρινη στην υδροφορα "για χλωριωση" οπως ελεγε "του νερου"(500 λιτ.ηταν). Απο αυτο πλεναμε τις καραβανες και πιναμε αφου οι ασκησεις ηταν πολυήμερες.... Υ.γ. Μην ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο στρατό και χλώριο και σκουριά είχε το νερό που πίναμε... ασ'τα..
Εγώ πάντος δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω χρήση αντιχλωρίου και ας μου το είπανε πιο έμπειροι χομπίστες από εμένα. Έχει τύχη να ακούσω και άλλα παρώμια για υγρά βελτιωτικά νερού του εμπορίου... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ολα τα σκεβάσματα του εμπορίου για ενυδρειακή χρήση δεν αναγράφουν δεν ποιστοποιούν εάν και πόσο ειναι ασφαλεί για τα ψάρια και αν μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσουν κάπιες βλάβες... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα κάτσω να υπερασπιστώ τα αντιχλώρια, αλλά αυτό που γράφεις εδώ :
Παράθεση:
Αν διαβάσεις πάνω σε ένα οποιοδήποτε αντιχλώριο θα δεις ότι λέει κάτι του στυλ: βάλτο γιατί κάνει καλό στο δέρμα, στην ψυχολογία, στο κάρμα του ψαριού κλπ δεν σου αρκεί ? |
|
|||
|
|||
![]()
Τόσο στα αντιχλώρια όσο και σε άλλα σκεβάσματα του εμπορείου η επισημάνση αυτού του στύλ δεν μου αρκεί αντίθετα με προβληματίζει...
Το να λέει κάτι μια μεγάλη εταιρία του χώρου χώρις να μπορεί να το αποδείξη με κάπιο έλεγχο που εχει γίνει σε κάπιο αναγνωρισμένο εργαστήρειο για αυτήν την δουλειά... Δεν υπερασπίζομαι την άποψη του να μην γίνετε χρήση χημικών ουσίων στο ενυδρείο. Απλά εχώ αυτην την απορία και θέλω την γνώμη των έμπειρων και μη, χομπιστών του φόρουμ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώριο - Τύρφη | Savvas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-07-07 08:48 |
Αντιχλώριο | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-07-07 23:45 |
¶νθρακας VS Aντιχλώριο | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 08-02-07 01:18 |
αντιχλώριο | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-07-06 00:25 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |