|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τι να τα κάνω τα ωοτόκα, να τα πετάξω? Εδώ δεν έχει ούτε άνθρωπο να τα δώσω! Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα Gourami και τα τιγράκια δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα, περισσότερο μου φαίνεται πως μαλώνουν τα ζωοτόκα μεταξύ τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει εκει κανενα πετ σοπ να τα παρει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς...Υπάρχει ένα της κακιάς ώρας! Φαντάσου ότι έχει ενυδρείο μόνο με χρυσόψαρα, τα τροπικά, τα φίλτρα και οι θερμοστάτες είναι επιστήμη για αυτόν!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ...μόνο να φυτέψεις καλά εκείνο το φυτό στην άκρια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ! Το φυτό πραγματικά το άφησα επίτηδες λίγο ξεφυτεμένο να δω αν θα το παρατηρήσετε κ αυτό, γιατί μου έχει κάνει εντύπωση ότι τα παρατηρείτε όλα (γενικά μιλάω, όχι μόνο για σένα). Πάντως παιδιά αν κάποιος ξέρει, ας με βοηθήσει με τις απορίες που έχω σχετικά με το αν χρειάζεται περισσότερο φωτισμό το ενυδρείο, αν ξέρετε πώς μπορώ να κλαδέψω το φυτό δεξιά που έχει γίνει τεράστιο...Αυτά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφη η συνθεση των φυτων σου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |