|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχήν το "άσχετος" που λες δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι και να ντρέπεσαι......
Αν έβλεπες το δικό μου στην αρχή θα πάθαινες πλάκα... Σιγά σιγά όμως όλοι μαθαίνουμε και μέσα από το gab θα δεις ότι θα μάθεις πολλά πράγματα με υπομονή και πολλή διάβασμα... Το ενυδρείο σου σαν εικόνα εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά.... Αλλαγές όντως όπως διάβασες κάνουμε 30% καθε μια εβδομάδα.... Όπως είπες και εσύ πρέπει να κάνεις κάτι με την σύνθεση των ψαριών σου.... Παρόλα αυτά είσαι σε πολλή καλό δρόμο γιατί γνωρίζεις τα λάθη σου και είμαι σίγουρος ότι με λίγο διαβασματάκι και προσεκτικές κινήσεις θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο τέλος που θα σε ανταμείψει.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να αποφασίσεις τι ψάρια θέλεις να κρατήσεις.
Γιατί με όλα αυτά που έχεις μέσα είναι ασύμβατα μεταξύ τους. Αλλαγές νερού 30% την βδομάδα πάντα με προσθήκη αντιχλωρίου. Τα γκάπι δεν στα τσακίζουν τα τιγράκια ; |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι να τα κάνω τα ωοτόκα, να τα πετάξω? Εδώ δεν έχει ούτε άνθρωπο να τα δώσω! Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα Gourami και τα τιγράκια δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα, περισσότερο μου φαίνεται πως μαλώνουν τα ζωοτόκα μεταξύ τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει εκει κανενα πετ σοπ να τα παρει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς...Υπάρχει ένα της κακιάς ώρας! Φαντάσου ότι έχει ενυδρείο μόνο με χρυσόψαρα, τα τροπικά, τα φίλτρα και οι θερμοστάτες είναι επιστήμη για αυτόν!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ...μόνο να φυτέψεις καλά εκείνο το φυτό στην άκρια...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |