|
|
||||
|
||||
![]()
H κιχλίδα παραμένει στο ίδιο ενυδρείο;
![]() Συνέχισε τη θεραπεία με το αλάτι για να αποφύγεις τη μόλυνση στην περιοχή του ματιού και να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα γενικότερα.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, η κιχλιδα παραμενει..Το αλλο χρυσοψαρο δεν παρουσιαζει κανενα συμπτωμα.Τι ειναι το μελαφιξ?Σε συνδυασμο με αλατι κανει?Ξεχασα να πω οτι το νερο μυριζε φοβερα...ψαριλα.(ενω αλλαγη νερου ειχε γινει την προηγουμενη μερα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Η κιχλίδα πρέπει να φύγει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπαν και οι προαλαλήσαντες Christina η κιχλίδα δεν μπορεί να μείνει άλλο μέσα στο ενυδρείο σου!
Για το melafix διάβασε εδώ http://www.cichlid-forum.com/articles/melafix.php
|
||||
|
||||
![]()
Με την κιχλιδα δεν μπορω να κανω κατι αμεσα, αλλα θα το φροντισω εν καιρω. Θα δοκιμασω το μελαφιξ, αλλα εφοσον και το αλατι θεωρειται φαρμακο σιγουρα δεν υπαρχει ασχημη αλληλεπιδραση?
Ευχαριστω πολυ! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άμεσα ;
Επέστρεψε την στο κατάστημα που σου την πούλησε. Αλλιώς..... ![]() Το αλάτι δεν είναι φάρμακο...ούτε και το melafix. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι πολυ καλο φαρμακο. η μυρωδια ειναι δυστυχως αρκετα γνωστη τετοια περιοδο,και ειναι η μυρωδια της αμμωνιας-θανατου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το fish only τωρα , λιγο καιρο πριν το τελος του | Tricky | Fish Only | 8 | 17-05-09 15:01 |
Βοηθεια μετα το στωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 02-10-06 21:22 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
ΡΕ, ΑΣΤΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ !!!!!!!! | tasos | Greek Aquarist's Boards | 0 | 16-10-04 09:23 |