|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aποστόλη, ξανααγρίεψε γρήγορα!
Πέρα από την πλάκα, φίλε naupaktos84, το προηγούμενο σχόλιο μου δεν ήταν για να λάβω από εσένα ένα ευχαριστώ, αλλά για το ότι δεν ήμουν σίγουρος αν κατάλαβες ακριβώς το πρόβλημα. Ακόμη κι αν (υποθέτω) τα ψάρια είναι μικρά ακόμη και σκέφτεσαι μελλοντική αγορά μεγαλύτερου ενυδρείου, η γρήγορη απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι ΟΧΙ. Θεωρητικά μιλώντας ιδανικοί συγκάτοικοι 4 τουλάχιστον Clown σε ΜΕΓΑΑΑΛΟ ενυδρείο θεωρούνται είδη όπως Bala Sharks, Barbs, Danios, Gouramis. Αλλά θα επιμείνω στο τελευταίο post του Apostolis : Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα λίτρα σου είναι λίγα...Πολύ λίγα....Πάρα πολύ λίγα για τα συγκεκριμένα ψαρια.
Συνεπώς όχι μόνο δεν σε παίρνει να βάλεις άλλα,.............αλλά και θα έλεγα επιβάλλεται να πας σε μεγαλύτερο ενυδρείο αν τα κρατήσεις... Με λίγα λόγια... Με τα συγκεκριμένα ψάρια πάντα.... Θέλεις βιότοπο? Παρε μεγαλύτερο ενυδρείο και βάλε και άλλα ωστε να σχηματιστεί κοπάδι.... Θέλεις κοινωνικό? Πάρε και πάλι μεγαλύτερο και πάλι βάλε και άλλα για να σχηματιστεί κοπάδι... Θέλεις να μείνει έτσι μιας και δεν σ'ενδιαφέρει (που δεν το εύχομαι)???? Όπως νομίζεις.... Φίλε μου..... Είχα πεί σε ένα παλιότερο μου post πως: Παράθεση:
Και που είσαι... Εδω είμαστε εμείς!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λεω να τα δωσω κα αν ειναι να βαλω μεσα ζωοτοκα.τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω να αφήσεις τα ζωότοκα ήσυχα, όταν αρχίσουν να γεννάνε τι θα τα κάνεις σε 75 λίτρα?
![]() ![]() Παθών. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι ομως ευακι.ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο,ειδικα στους αρχαριους....
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή κάτι είναι συνηθισμένο δεν σημαίνει απαραίτητα και σωστό Κώστα μου
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να κανω ρε παιδια? οπως μου το λετε νιωθω οτι εχω κουβαδακι. χαχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
Τι αλλο εκτος απο pleco? | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 30-12-06 12:01 |
Συνδιασμος ψαριων - Τι αλλο να προσθεσω ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 15-12-06 21:26 |
Τι αλλο με γκαπυ ! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 06-11-05 12:28 |
Βρωμοσκουληκα ή ο,τι αλλο ειναι | hiphoper | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-10-05 06:59 |