|
|
|||
|
|||
![]()
Eιπαμε guppies και ξιφοφορους
|
|
||||
|
||||
![]()
.........5 ποστ παραπάνω ζητάς κάτι που δεν είναι ζωοτόκο.......
|
|
|||
|
|||
![]()
για κατι επιπλεον μετα τα αλλα δυο ειδη που ανεφερα γιατι μου ειχαν προτεινει mollies
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ τότε τα πράγματα είναι πιο απλά. Προτείνω λοιπόν (με όσες γνώσεις έχω) αφού κάνεις τις απαραίτητες μετρήσεις και στρώσεις το νερό σου να βάλεις μερικά φυτά μέσα (ακόμα και πλαστικά) και να ξεκινήσεις με ένα μικρό χαρεμάκι από guppies (1m/3f) και να τα αφήσεις να κάνουν παιχνίδι μονα τους. Αν το νερό σου είναι σωστό σύντομα θα έχεις γέννες. Τα φυτά χρειάζονται για να δημιουργούν κρυψώνες για τα μικρά. Η γεννήστρα αγχώνει λίγο παραπάνω τις μανάδες και δεν είναι ο καλύτερος χώρος για να κρατάς τα μικρά (μιλάω για τις πλαστικές γεννήστρες εμπορίου, αν αποφασίσεις να κάνεις γεννήστρα ένα μικρό ενυδρείο 5 - 10 λίτρων αλλάζουν τα πράγματα αλλά πρέπει κι εκεί να έχεις ίδιες συνθήκες με το κανονικό σου ενυδρείο). Θεωρώ τα guppies ωραίο ψάρι ειδικά για αρχάριους γιατί δεν εχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις νερού, έχουν τρομερή ποικιλία χρωμάτων και έντονη κινητικότητα. Φαίνονται πιο όμορφα σε ένα καλοφυτεμένο ενυδρείο. Καλή επιτυχία.
|
|
|||
|
|||
![]()
θα εχω ομως και ξιφοφορους. και μαλλον και καποιο σαε αν και δε νομιζω να βρω στα Γιαννενα. Γι'αυτο ρωταω αν ειναι καλο και κατι επιπλεον
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τους ξίφους ισχύει ότι και για τα guppies. Με τα σαε γιατί κόλλησες; Ξεκίνα με ένα χαρεμάκι τη φορά και τα σαε άστα για το τέλος, δες πρώτα πως θα πας με τα άλλα
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το λεω κολλημα αλλα κατι δ πρεπει να υπαρχει που να τρωει λιγη αλγη και να καθαριζει γενικοτερα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Edit: Τα ζωοτόκα έχουν διαφορετικές απαιτήσεις στην χημεία (νερό) σε σχέση με τα sae.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεια σας | manolo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 19-04-07 23:06 |
γεια σας | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 30-03-07 11:58 |