|
|
||||
|
||||
![]()
δεκτον , ας μην καταδικαζουμε συλληβδην ολους ανεξαιρετως τους πετσοπάδες, υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις γνωστες σε ολους μας αλλωστε......
Αλλα οταν ανοιγεις ενα πετ-σοπ γνωριζεις εκ των προτερων οτι οι πελατες σου ειναι ανθρωποι που εχουν ενα χομπι, αρα δεν μπορει να εισαι αποκλειστικα εμπορος , αλλα πρεπει να εισαι ταυτοχρονα και συμβουλατορας τους. Αν θες να τους κρατησεις (τους πελατες), εχει καλως. Αν θελεις να τους διωξεις , παλι εχει καλως. Δεν εχεις ομως το δικαιωμα να καταστρεφεις , ειτε κακοβουλα, ειτε λογω ασχετοσυνης, αυτο για το οποιο εκεινοι κοπιασαν να το δημιουργησουνε και να το διατηρησουνε. Ναι , υπαρχουν και ορισμενοι πελατες που επιμενουν να κανουν του κεφαλιου τους και οι οποιοι αν δεν τους πουλησεις εσυ το "προϊον", θα το παρουν απο τον ανταγωνιστη σου (αλλωστε απαγορευεται η "αρνηση πωλησης" απο το νομο). Είναι ομως άλλο πραγμα να ικανοποιεις αυτους τους πελάτες για να μην χασεις την πωληση, και αλλο να οδηγεις εσυ ο ιδιος και αυτους και τους αλλους σε λανθασμενες αγορες για να εισπραξεις λιγα ευρω παραπανω. Πετ σοπ υπαρχουν πλεον πολλα , πωλητες να με καθοδηγησουν σωστα στο χομπι μου , λιγοι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο άσχετος πετσοπάς κάνει (κατ εμέ) μπαμ! Τον βλέπεις! Δεν έχει ψάρια πλην των εμπορικών!
Για να έχει "δύσκολα ψάρια" πρέπει να έχει και γνώσεις να τα κρατήσει ζωντανά! απο εκεί και πέρα! ......φταίμε και οι δυο..... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμ θα κανει σε σενα που ξερεις...
εγω ο ασχετος ομως πως θα ξερω τι ψαρια ειναι αυτα που βλεπω? για τους εντελως ασχετους αλλωστε τα ψαρια διακρινονται σε: μικρα- μεγαλα -πολυχρωμα. για τους απλα ασχετους σε : ημερα-αγρια-ημιαγρια. ¶λλωστε εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι μαγαζατορες απο τον ιδιο εισαγωγεα ψωνιζουν, στα περισσοτερα καταστηματα εμφανιζονται ταυτοχρονα τα ιδια ψαρια , οποτε ολοι λιγο πολυ την ιδια ποικιλια εχουν |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ίδια ψάρια έχουν να κάνουν με την παραγωγή των ιχθυοτροφείων! Για τα υπόλοιπα υπάρχει το GAB και ο ΠΣΦΕ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
SOS.Χάνω τα ψαράκια μου. | christos chr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-07 15:46 |
Υπάρχουν αυτά τα ψαράκια στην Ελλάδα? | Strahos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 02-04-07 09:02 |
Να ταΐσω τα ψαράκια μου αχινιούς ? | nikman | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 18-08-06 03:49 |
τι είναι τα ψαράκια μου???? | cobaingr | Ζωοτόκα | 6 | 19-11-05 16:34 |