|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα προμηθεύτηκα αντιφώσφορο και προσπάθησα να το στριμώξω στην θήκη του εσωτερικού φίλτρου μαζί με το κυλινδρικό σφουγκαράκι.Μπόρεσα και έβαλα μια μικρή ποσότητα από την συσκευασία των 350 μλγ.Μήπως, πρέπει να αφαιρέσω το σφουγγάρι και να βάλω μόνο αντιφώσφορο και άνθρακα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τώρα όσο αναφορά τον βράχο ... από πού τον πείρες ??? δεν φαίνεται και πολύ καλά στην Φώτο ... αλλά δεν μου φαίνεται και τρελά ζωντανός εμένα ... μάλλον για καραψόφια φαίνονται τα περισσότερα κομμάτια ... μου είναι τρομερά δύσκολο να διακρίνω ακόμα και κοράλλινη σε κάποιο από αυτά ... |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλη μία φωτογραφία
|
|
|||
|
|||
![]()
Tωρα εγω δεν καταλαβα..
![]() αφου υπαρχει ενα υποχρεωτικα εξωτερικο φιλτρο, γιατι να μην ξηλωθει το εσωτερικο και για χημικο να χρησιμοποιηθει το εξωτερικο? γενικα φιλε Μαριε τα σφουγγαρια θα τα βγαλεις... επισης μου κανει εντυπωση που δεν ανιχνευσες καθολου αμμωνια με τον βραχο, οσο κουραρισμενος και να ηταν.. μετρα νιτρωδη και νιτρικα και δωσε τιμες, πριν βαλεις τον οποιοδηποτε κατοικο μεσα... και εμενα ο βραχος δεν μου φαινεται και πολυ καλης ποιοτητας... επισης αποτι βλεπω ο βραχος εχει πλησιασει πολυ το τζαμι, κατι που μελλοντικα δεν θα σε βολεψει πολυ για τοποθετηση των lps στην αμμο.. υπομονη, σωστα βηματα, και διαβασμα.. ![]() καλη αρχη.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εάν το εσωτερικό σου φίλτρο είναι εκείνο στην αριστερή γωνιά αστό σαν κυκλοφορητή έτσι και αλλιώς κυκλοφορητής είναι.
Το σφουγγάρι από το σκιμμερ λογικά βγαίνει. Ο βράχος είναι λίγο πατάτα έως πολύ θα έλεγα ούτε σημάδι χρώματος .Τον βράχο το βρίσκω λίγο πολύ αν θέλεις να βάλεις περισσότερα Κοραλία η να τα αφήσεις να μεγαλώσουν καλυτέρα να βγάλεις ίδιος στο ύψος το έχεις παρακάνει . Σε περίπτωση αλλαγής τα κομμάτια που πατανε στην άμμο βαλτά ώστε να ακουμπά όσο λιγότερο επιφάνεια πάντως για πρώτο στήσιμο τα κατάφερες πολύ καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή σοκαρίσθηκα από τις διαπιστώσεις των έμπειρων φίλων τουForum για την ποιότητα του βράχου που προμηθεύτηκα από έμπορο που ασχολείται αποκλειστικά με ενυδρεία θέλω να προσθέσω ακόμα μία φωτογραφία που έβγαλα σήμερα το πρωί και επιπλέον:
α. Ο βράχος είναι πορώδης με πολλές τρύπες, όπως διάβασα στο Forum σε άρθρο για την ποιότητα των ζωντqνών βράχων. β. Μετά από 3 εβδομάδες περίπου και με φωτισμό 3-4 ώρες ημερησίως έχει αρχίσει να αναπτύσει μάλλον άλγη καφέ κάπου να πρασινίζει ελαφρά και έκαναν εμφάνιση κάποια καφέ κολημένα σαν φυτά που αιωρούνται. γ. Έχει αρχίσει να βγάζει πολύ διακριτικά άλγη. δ. Ήταν μέσα σε σκοτεινό ενυδρείο για πόσο καιρό δεν ξέρω, με προέλευση τα νησιά Fitji!!. Τέλος, αν όντως είναι καραψόφιος είναι πολύ λυπηρό επαγγελματίες του είδους να κοροιδεύουν τους αδαείς hobistes!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα κιλα ειναι ο βραχος ? τον αγορασες ολο για ζωντανο ?
Σιγουρα μερικα κομματια ειναι ψοφια , δεν το συζηταμε ...το να μην εχει κοραλινη (κοκκινη αλγη) πανω του ειναι μερικες φορες φυσιολογικο.Το να ειναι κατασπρος , δεν δικαιολογειται. Βλεπεις τιποτε ζωντανο μεσα στο ενυδρειο σου ? κανα σαλιγγαρακι , σκουληκακια ? με το που ανοιγεις τα φωτα το πρωι , βλεπεις κανα ζωυφιο πανω στα τζαμια ? |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω και εγω κατι σχετικο....??
απο τη στιγμη που μπει ζβ,ποτε υπαρχει περιπτωση να δουμε κατι το ζωντανο πανω του η γενικα μεσα στο τανκ.....?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιττώματα...τι δηλώνουν σχετικά με την υγεία του ψαριού; | John T | Bettas | 3 | 01-04-07 12:04 |
Διευκρινίσεις σχετικά με ich. | nikman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 11-10-06 23:00 |
Κατανοώντας τον κύκλο του αζώτου | george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 08-10-06 23:44 |
Σχετικά με την 1η συνάντηση του 2006... | filoxenos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 44 | 21-01-06 01:20 |
Σχετικά με PH | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-09-05 10:07 |