|
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφέρον ψαράκι.
Δεν το εχω ξαναπετυχει πουθενα. Λιγες σελιδες το εχουν. Καλό και δε μεγαλωνει και πολυ. Αρκει να το βρω σε μαγαζι. ------------------------- Απο φυτα τι λεει για να ειναι καλα για τα guppies και τους ξιφοφορους? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgiogod : 02-08-07 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απο φυτα μπορεις να βαλεις οτι θελεις με βασικο το κερατοφυλλο που θα γινει η κρυψωνα των μικρων νεογεννητων .....
μπορεις απο εκει και μετα να φυτεψεις τα παντα,αρκει να πληρεις τους ορους φωτισμος,λιπανση κλπ.... |
|
||||
|
||||
![]()
Με γκάπυ και ξιφοφόρους καλλίτερα να μην βάλει corry θείε μου.
Το αλατάκι μακροπρόθεσμα δεν θα τους αρέσει... ![]() ![]() ![]() Γιώργη μελέτησε καλά τις σελίδες που σε παρέπεμψε ο Klaz και εδώ είμαστε... καλή συνέχεια, Caverman. |
|
|||
|
|||
![]()
Να βάλω νεον ή ζέβρες?
Κ αν θέλω κάτι πιο πολύχρωμο αλλα φιλήσυχο τι προτείνετε? |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω διαφωνω με τα κορυς.
Αν βαλεις γκαπις και ξιφοφορους, και βανεις και μολλις (απεφυγε την balloon ποικιλια), θα εισαι φουλ πολυχρωμας, φιλησυχας, και θα εχεις τη χαρα να βλεπεις συχνα μωρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι οχι σε ζωοτοκο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θες ενυδρειο αχταρμα, μπορεις να βαλεις και ζεβρακια, ή cherry barbs, ή κανα μικρο γκουραμι (οχι ολα μαζι, τα λιτρα σου ειναι λίγα). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεια σας | manolo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 19-04-07 23:06 |
γεια σας | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 30-03-07 11:58 |