|
|
|||
|
|||
![]()
αρχικά ... μόνος μου και όχι μόνη μου :P
δεύτερον... ειναι αυτό που λες ότι ανυπομονώ και εκτός αυτού αν ειναι κάθε φορα που εμφανίζεται κάτι να περιμένω 3-4 μερες για να το παραγγείλω κλπ υπάρχει πρόβλημα... γιατί να μην πάρω μπόλι απ τον άλλο εφόσον απότι κατάλαβα είναι ασφαλές? παρειγηλα και ένα τεστ σήμερα απο ένα pet shop με κάτι χαρτάκια μέσα αλλά ούτε αυτός δεν ήξερε τι κάνει... πήρε στον αντιπρόσωπο τηλ και αυτός του είπε ότι είναι καλά... τι να πώ... μάλλον 8α ξεκινήσω διαδικασία μπόλι αύριο το μεσημέρι από τον φίλο μου αφού πρώτα προμηθευτο χαλικάκι... αν υπάρχει κάτι πείτε το πριν είναι αργά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα τεστ με χαρτάκια δεν είναι και πολύ αξιόπιστα και δεν μετράνε και αμμωνία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός και αν βρεις π.χ. αυτά http://www.pentairaquatics.com/produ...ail/strips.htm αλλά και πάλι δεν έχουν την αξιοπιστία των υγρών τεστ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μου φάνηκαν πολλά δεν ξέρω... Παράθεση:
κανένα tip για το μπόλι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
βασικά αυτός απόσο ξέρω δεν κάνει μετρήσεις... ξέρω μόνο ότι το ένα του ψάρι ειναι 5 ετών σχεδόν και έχει άλλα 3 γύρω στα 2 χρόνια... και τα 4 είναι παπαγαλόψαρα και απόσο καταλαβαίνει το εντελώς άπειρο μάτι μου ζούν μια χαρά... ά έχει και έναν γλύφτη αρκετό καιρό επίσης...
ίσως αν έκανα την αρχή με το μπόλι του και μετά να άρχιζα τις μετρήσεις?? αρχίζω να απογοητεύηομαι μου φαίνεται... υπάρχει κανα σοβαρό online petshop να παραγγείλω πράγματα... τουλάχιστον τα σωστά τεστ? |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις προσωπικό μήνυμα
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειχα προσέξει την κατηγορια με τα μαγαζια... θα παρω τηλεφωνα αυριο να παραγειλς αν ειναι ...
υπάρχει κάποιο τεστ που το χρησιμοποιει πολυς κοσμος και ειναι καλό?? ------------------------- ------------------------- Λοιπόν έχω χαλίκι πλυμένο έτοιμο, πέτρες διακοσμητικες και μοπάνι (?)... και ειμαι ετοιμος να τα βάλω στο ενυδρειο... υπάρχει κάποιο πρόβλημα??? μετά θα αρχίσω να γεμίζω νερό... είναι σωστή σειρά? το νιτριβεκ ποτε το βάζω??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elanir : 01-08-07 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γενική ομολογία είναι πως τα ΑΡΙ θεωρούνται ίσως τα καλύτερα...
![]() Για τα χαλίκια-πέτρες, καλό θα ήταν να έκανες μια δοκιμή με ακουαφόρτε, ώστε να τσεκάρεις αν είναι ασβεστολιθικά πετρώματα ή όχι... ![]() Αν αφρίσουν, σημαίνει πως είναι ασβεστολιθικά και θα σου ανεβάσουν τις σκληρότητες και κατ'επέκταση το pH... Επίσης το ξύλο σε κάποιο κουβά βυθισμένο για καμιά βδομάδα, αλλάζοντας βέβαια το νερό... |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../aquastart.htm
συμφωνα με αυτό αφου το γεμίσω νερό πρεπει να το αφήσω να δουλεψει κανα 2-3 μερες... δεν μου ζητάει να βάλω καποιο συμπλήρωμα μεχρι τοτε... τα API δεν ξέρω τι ειναι... το νιτριβεκ ακομα εχω απορία πότε το βάζω. όπως επίσης και το Aquasafe ![]() οι πετρες μου ειπε στο pet shop οτι δεν αλλάζουν το ph αυτά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 14-04-04 14:31 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-04-04 15:19 |