|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βγουν τα άλλα από μέσα δεν..... Πιστέψτε με
|
||||
|
||||
![]()
με τα ραμιρέζι δεν έχω εμπειρία ..
αλλά αν σαν γονοίς μοιάζουν στο ελάχιστο με τα kribensis ... δεν θα έχει πρόβλημα ... εξάλλου δεν έχει και κανένα μεγάλο θηρευτή μέσα ... τα νέον είναι πολύ μικρά για να κάνουν την ζημιά ... και τα corys συνήθως δεν ασχολούνται ... τουλάχιστον αυτό γίνεται στα δικά μου ενυδρεία ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα νεογνά ραμιρέζι είναι κατά πολύ (πάρα πολύ) μικρότερα από τα νεογνά κριμπένσις... με ότι σημαίνει αυτό (δυσκολότερα στο τάισμα τον πρώτο καιρό, στο μεγάλωμα, κλπ).
Όσον αφορά τα νέον, είναι ικανά να εξαφανίσουν μια ολόκληρη γέννα σε ελάχιστο χρόνο αφού ολόκληρο το κοπάδι ορμάει στα μωρά όταν οι γονείς είναι απασχολημένοι διώχνοντας κάποιο άλλο ψάρι (συνήθως το μοναδικό νέον που εισέβαλε στην περιοχή των ραμ). Και τα corydoras μπορούν να φάνε τα νεογέννητα αλλά σε μικρότερη κλίμακα μιας και είναι πιο αργά απ' ότι τα νεον και ελέγχονται ευκολότερα από τους γονείς. |
|
||||
|
||||
![]()
στις παρουσιασεις ενυδρειων παρουσιασα το μικρο μου και οπως εγραψα και εκει εχει χασει λιγο τον προσανατολισμο του.
μπορει να μου πει καποιος καθοτι δεν μαρεσει να εχω το ενυδρειο αδειο αν μπορω να βαλω και τι ψαρακι με το σκεπτικο οτι υπαρχει περιπτωση να μπει και το ζευγαρι τον ραμιρεζι μεσα αν ξαναγινουν γονεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Σου απάντησε ο Γιώργος και,
Μόνο τα ραμ και καλόν είναι πριν γίνουν γονείς και όχι μετά
|
||||
|
||||
![]()
οκ.οποτε ξεχναμε οτιδηποτε εχει σχεση με ψαρι μεχρι να ξεκαθαρισει με τα ραμ.
σε μια περιπτωση που δεν προλαβω να τα μεταφερω μιας και ειναι ακομα στην διαδικασια στρωσιματος αν γεννησουν(σε φυλο) και το μεταφερω απλα στο μικρο ενυδρειο τι γινετε?υπαρχει περιπτωση να σωθουν οι πρεπει οι γονεις να ειναι διπλα τους μεχρι να μεγαλωσουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σωθούν φυσαλίδες αέρα δίπλα στο φύλλο να υπάρχει κυκλοφορία και μπλε του μεθυλενίου.
|
|