|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφο το ενυδρειο σου παρ΄ολο που το καραβακι δε μου πολυκαθετε..αλλα γουστα ειναι αυτα...
![]() Κατι αλλο το σκαλαρι σου ειναι σιγουρα 6χρονο? Γιατι, πολυ μικροκαμωμενο μου φαινετε... |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ .Νομίζω πως αν βγάλεις το καραβάκι θα δείξει πολύ πιο ωραίο και φυσικό.Έχεις κάνει μια πολύ ωραία σύνθεση με τη ρίζα πίσω (από ότι φαίνεται στη φώτο), γιατί να την καλύπτει κάτι ψεύτικο ?
|
|||
|
|||
![]() ![]() Οσο για το καραβακι αν αρεσει σε σενα κρατα το, αλλα νομιζω οτι καποια στιγμη απο μονος σου θα δεις οτι ειναι κατι τεχνητο και ξενο και θα το αφαιρεσεις..Και παλι συγχαρητηρια και να το χαιρεσαι ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις παρατηρήσεις . Το ενυδρείο βέβαια έχει φουντώσει (από πλευράς φυτών) λίγο παραπάνω. Επιφυλλάσσομαι να συγκεντρώσω τα στοιχεία της φόρμας για να υπάρχει μια ποιο ολοκληρωμένη παρουσίαση. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!!! Το καραβάκι και μένα δεν μου κάθεται καλά! Εγώ στη θέση σου θα έκανα αλλαγές νερού λίγο συχνότερα. Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο το ενυδρείο σου .
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Καιρός είναι να παρουσιάσω και το δικό μου! | andreasp | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-06 20:02 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |